Zablistajte svaki dan s novom frizurom

Užurbana jutra, loše raspoloženje, ništa ne liječi tako dobro kao nova frizura. Svaka žena ima nekoliko trikova u rukavu kako da u nekoliko poteza napravi idealnu frizuru za određenu priliku. Jednostavno riješenje da zablistate biste mogli naći u pegli ili uvijaču za kosu.

Više volite ravnu kosu ili kovrčavu, lokne?

Postoje razni uvijači i pegle za sve tipove kose. Ionizirajući, keramički, na paru, široki, uski, turmalinski… Kako u šumi svih silnih uređaja pronaći odgovarajući za sebe? Odaberite ovisno o tome koji tip kose imate, kakvu frizuru želite i koliko ćete često koristiti peglu. Lagane kovrče se nose u svim prilikama, a odgovaraju svim tipovima i duljinama kose. Ako vam pegla treba za uvijanje i ravnanje kose, odaberite peglu sa dugim i uskim pločama, a ako ćete peglu koristiti samo za ravnanje odaberite sa širokim pločama ili četku za ravnanje kose.

Bežični uvijač za kosu Curly

Četka na vrući zrak 2 u 1 Styler PRO

Zdrava ili oštećena kosa

Pegle na paru ili ionizirajuće najmanje će oštetiti već oštećenu kosu. Ako imate oštećenu ili jako suhu kosu odaberite peglu koja ima mogućnost podešavanja temperature. Nemojte koristiti peglu za kosu na mokroj ili vlažnoj kosi jer ju možete dodatno oštetiti. Za uvijanje mokre kose možete koristiti četku za sušenje kose. Izgled kovrča će u tom slučaju biti prirodniji. Također postoje i automatski uvijači s kojima ćete bez muke i u samo nekoliko trenutaka napraviti odličnu frizuru, pa čak i u pokretu.

Keramički uvijač kose – figaro nove generacije

Uvijač kose, napravite savršene kovrče! Pogledajte video!

Često korištenje pegle za kosu ili uvijača može ju oštetiti. Zato se treba sjetiti prilikom svakog pranja, kosu nahraniti sa odgovarajućom maskom ili prije korištenja pegle za kosu, na nju nanjeti sprej za zaštitu od topline. Nemojte kosu grubo trljati ručnikom, jednostavno ju umotajte u ručnik ili u kapu za sušenje kose.

Električna četka protiv ispadanja kose s dodacima + GRATIS putni neseser

Profesionalni aparat za uklanjanje ispucalih vrhova kose

Prvi dojam je najvažniji

Mnogi od nas zaboravljaju da nije dovoljno kosu redovito prati, već je bitno i održavati da ima zdrav izgled i sjaj.

 

Nema proizvoda u koašarici!
0