Žarulja na baterije

(4 recenzije korisnika)

Original price was: 15.00€ (113.02 kn).Current price is: 7.50€ (56.51 kn).

Ušteda: 7.50 €

 • Idealna za podrume, smočnice, terase, ormare i terase
 • Prijenosna i praktična
 • Punjenje na baterije
 • Idealna za podrume, smočnice, terase, ormare i terase
 • Prijenosna i praktična
 • Punjenje na baterije
Zalihe:

4 na zalihi

SKU DOM 017 Kategorije , ,

Opis

Žarulja na baterije je inovativno i praktično prijenosno svjetlo koje vam omogućuje osvjetljavanje prostora bez potrebe za električnim priključkom. Bez obzira jeste li u kampiranju, izvan mreže ili u hitnoj situaciji, ova žarulja će vam pružiti svijetlo kad vam je najpotrebnije.

Postolje jednostavno postavite na bilo koju podlogu koju želite osvijetliti, umetnite žarulju i povucite vezicu za uključivanje i isključivanje.

Žarulja na baterije izrađena je od posebne plastike koja se ne može slomiti niti pregrijati ili zapaliti, pa je sigurna za djecu. Osim toga, ova prijenosna svjetiljka lagana je i jednostavno se koristi, pa je možete ponijeti bilo kamo i koristiti kao baklju.

Prijenosna i praktična: Zahvaljujući napajanju baterijama, ova žarulja je savršena za uporabu na mjestima gdje nema dostupne električne energije. Lako je nositi sa sobom i koristiti kad god vam treba svjetlo.
Punjenje na baterije: Žarulja na baterije koristi niskoenergetske LED žarulje koje troše minimalno energije, čime vam omogućuje dugotrajno korištenje bez potrebe za čestom zamjenom baterija.
Višenamjenska uporaba: Idealna za kampiranje, izlete na otvorenom, noćno ribarenje, popravke automobila i općenito za hitne situacije kod nestanka struje.
Jednostavno rukovanje: Ove žarulje su obično opremljene prekidačem koji omogućuje jednostavno paljenje i gašenje.
Različite veličine i jačine svjetla: Dostupne su u različitim veličinama i snagama svjetla, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Radi na baterije (4 x AA, nisu uključene).
Osim ljepila ugrađenog u postolje za postavljanje na zid, žarulja na baterije  uključuje dvije kuke i dva vijka u slučaju da svjetiljku želite pričvrstiti na taj način. Dolazi s rupicama na postolju.

4 recenzije za Žarulja na baterije

 1. Dragan V.

  odlicna lampa, prakticna i jaka

 2. Anamarija H.

  Jako prakticno!

 3. Senka

 4. marija riedl

  super

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Česta pitanja

Koliko dugo traju baterije u žarulji?

Trajanje baterija ovisi o jačini svjetla i vrsti baterija koje koristite. Većina žarulja koristi standardne baterije koje su lako dostupne i omogućuju dugotrajno korištenje.

Mogu li koristiti punjive baterije u žarulji?

Da, mnoge žarulje na baterije mogu koristiti punjive baterije. To može biti ekološki i ekonomski prihvatljivija opcija ako namjeravate često koristiti žarulju.

Je li žarulja otporna na vremenske uvjete?

Većina žarulja na baterije je dizajnirana da bude otporna na vlagu i prašinu, što ih čini pogodnim za vanjsku uporabu.

Kako mogu naručiti žarulju na baterije?

Proizvod možete naručiti putem naše web stranice. Jednostavno odaberite željenu opciju i slijedite korake za naručivanje. Proizvode možete naručiti i putem email adrese prodaja@lookapik.com ili porukom na broj 098 9969 416.

Close ✕

Cijena

Filteri