Vrtić za bebe HEXAGON

59.00 (444.54 kn)

Zalihe:
SKU IGR 133 Kategorija

Opis

Vrtić za bebe izrađen je od izdržljive tkanine u kombinaciji s nehrđajućim čelikom, što omogućuje višegodišnje korištenje. Cijevi su od nehrđajućeg čelika u kombinaciji s velikim nosačima osiguravaju stabilizaciju mreže. 5 stranica ima rešetku za promatranje događanja unutar vrtića. Ogradica ima ulaz sa trostrukim patentnim zatvaračem za lakši ulazak i izlazak.
Svi dijelovi su zaobljeni, što značajno smanjuje rizik od ozljeda čak i u slučaju izravnog, dinamičkog kontakta.
Nakon sklapanja, ogradica zauzima malo prostora i lako se sprema. Montaža i demontaža su jednostavne i ne zahtijevaju puno vremena i posebnog znanja.

Nakon rastavljanja materijal se može prati u perilici rublja, tako da održavanje higijene i čistoće nije problem. Za manje prljavštine, jednostavno obrišite vlažnom krpom i obrišite materijal.

STABILNO – vrtić je izrađen od nehrđajućeg čelika, namijenjena za dugotrajno korištenje.

PROZIRNA MREŽICA – omogućuje vam da vidite što se događa unutar vrtića, također omogućava dobru cirkulaciju zraka, ulaz ima trostruki patent koji omogućuje brz i jednostavan ulazak i izlazak

SPECIFIKACIJE

  • Boja: dostupno u rozoj ili plavoj boji
  • Materijal: Nehrđajući čelik + 210D Oxford tkanina + ABS plastika
  • Maksimalno opterećenje: 50 kg
  • Dimenzije (duljina / širina / visina): 125/110 / 65 cm Težina: 2,2 kg

ŠIROKA PRIMJENA – pogodan za definiranje sigurnog područja za kretanje i ograničavanje pristupa. Dječji se vrtić može koristiti u zatvorenom i otvorenom prostoru, u vrtu, balkonu ili terasi.

JEDNOSTAVNA UGRADNJA: Potrebno je samo nekoliko minuta, samo spojite sve cijevi i položite materijal. Montaža ne zahtijeva puno vremena i posebnih vještine.

Dodatne informacije

Odaberite boju

Plava, Roza

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri