Uvijači za kosu – Magic Roller

4.99 (37.60 kn)

Ušteda: 1.51 €

  • Jednostavno do postojanih kovrča
  • Štiti kosu od oštećenja zagrijavanjem
  • Više veličina uvijača
  • Jednostavno do postojanih kovrča
  • Štiti kosu od oštećenja zagrijavanjem
  • Više veličina uvijača
Zalihe:

176 na zalihi

SKU LJEP 083 Kategorija

Opis

Uvijači za kosu – Magic Roller su revolucionarni alat za oblikovanje kose koji vam omogućava da lako i brzo stvarate lijepe kovrče. Bez obzira jeste li u potrazi za prirodnim valovima ili glamuroznim spiralama, ovi uvijači su idealni za postizanje različitih stilova.

Jednostavna upotreba: Uvijači za kosu – Magic Roller su izuzetno jednostavni za korištenje. Samo odaberite odgovarajući uvijač, uvucite pramen kose unutar uvijača, zatim uvijte i pričvrstite. Nema potrebe za vještinama ili iskustvom, čak i početnici mogu postići savršene rezultate.

Zaštita kose: Ovi uvijači su dizajnirani s obzirom na zaštitu kose. Izrađeni su od visokokvalitetnog materijala koji štiti kosu od pregrijavanja i oštećenja. Također, Magic Roller omogućava ravnomjerno raspoređivanje topline po cijeloj kosi, što rezultira zdravim i sjajnim kovrčama.

Različite veličine: Set uvijača dolazi s različitim veličinama, omogućavajući vam da prilagodite kovrče prema vašim željama. Možete stvarati male, definirane kovrče ili velike, voluminozne valove. Odaberite uvijač koji odgovara vašem stilu i raspoloženju.

Brzi rezultati: Zahvaljujući inovativnom dizajnu, Magic Roller omogućava brzo oblikovanje kose. U samo nekoliko sati možete postići željeni izgled i biti spremni za bilo koju priliku.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Česta pitanja

Jesu li uvijači za kosu - Magic Roller pogodni za sve tipove kose?

Da, Magic Roller je pogodan za sve tipove kose, bez obzira na gustoću ili teksturu.

Koliko dugo traju kovrče stvorene s Magic Rollerom?

Trajnost kovrča ovisi o nekoliko faktora, kao što su tekstura kose, upotreba kozmetike za kosu i stiliziranje. Uobičajeno, kovrče stvorene s Magic Rollerom traju od nekoliko sati do nekoliko dana.

Mogu li koristiti Magic Roller na vlažnoj kosi?

Preporučuje se korištenje Magic Roller uvijača na suhoj kosi kako bi se postigli najbolji rezultati.

Kako mogu naručiti uvijače za kosu Magic Roller?

Uvijače za kosu možete naručiti putem naše web stranice. Jednostavno odaberite željenu opciju i slijedite korake za naručivanje. Proizvode možete naručiti i putem email adrese prodaja@lookapik.com ili porukom na broj 098 9969 416.

Close ✕

Cijena

Filteri