Uvijač kose, napravite savršene kovrče! Pogledajte video!

Original price was: 79.50€ (598.99 kn).Current price is: 39.68€ (298.97 kn).

Ušteda: 39.82 €

Zalihe:

Nema na zalihi

Kategorija

Opis

Od sada i Vi možete imati prekrasne kovrče brzo i jednostavno uz uvijač za kosu Perfect curl.
Ubacite kosu u keramičku komoru gdje se kosa nježno održava i jednako grije sa svih strana da bi stvorila savršenu kovrču. Zatim otpustite i gotovo! Savršen proizvod za žene koje u kratkom vremenu žele izgledati savršeno.

Uređaj dugačke ručke i okrugle ‘glave’ u koji se stavi pramen i on ga doslovno proguta.

Pramen se automatski omata oko unutrašnjosti uvijača za kovrče gdje se nalazi grijana komora i potrebno je samo desetak sekundi da bi se dobio savršen rezultat – besprijekorne, romantične kovrče.

Osnova komora uređaja izrađena je od nano titanija, te polagano uvlači vašu kosu, zagrijava ju i prekrasno je oblikuje de dodaje svileni sjaj. Zbog mogućnosti kontrole vremena i smjera rada uređaja, na vama je samo da odaberet kakav točno tip kovrči želite i pustite uređaju da odradi svoj posao. Kako ne bi brinuli koliko je još dugo uređaj topao nakon korištenja, tu uskače njegov sustav brzog hlađenja. U slučaju da u uvijač postavite previše kose, nemojte brinuti, pošto neće doći do čupanja..uređaj će stati s radom i dati vam vremena da izvadite kosu i krenete isponova

Mogućnost odabira 3 vrste kovrča,3 različite temperature do 230 C, moćan sistem zagrijavanja, spreman u nekoliko sekundi, za sve dužine kose.

 

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri