Uvijač kose Bamba Magic Waves PRO

59.59 (448.98 kn)

Zalihe:

2 na zalihi

SKU LJEP 027 Kategorija

Opis

Cilindar za kovrčanje premazan je keratinskim i arganovim uljem, koji se tijekom upotrebe prenose na kosu. Oni održavaju zdravu, jaku i sjajnu kosu.
XL cilindar. Naš cilindar je dulji od ostalih uobičajenih uvijača za uvijanje kose, stoga nudi savršene kovrče dvostruko brže u samo jednom pokretu. Njegova velika površina omogućuje uvijanje više kose i postiže bolje korijenje, sve odjednom.
Okomita upotreba Uvijača kose omogućava znatno ugodniju upotrebu i rezultira simetričnim kovrčama. Ručka željeza za curling omogućuje mnogo lakšu i sigurniju upotrebu, izbjegavajući kontakt s grijaćim elementom.
Njegov IonProtec sustav i ionizirajuća funkcija čine da vaša kosa sjaji i hidrira je, za savršene i trajne kovrče. Negativni ioni sprječavaju da vam kosa postane ispucana, kosa izgleda mnogo zdravije i sprječava pucanje vrhova.
Uvijač kose Bamba ima memorijsku funkciju koja omogućuje spremanje točnih postavki prethodno korištenih za brzu i jednostavnu svakodnevnu upotrebu.
Njegov sustav za uvijanje u 3 smjera omogućava kovrčanje kose prema vašem licu, u suprotnom smjeru ili naizmjeničnom, što rezultira prirodnijim i nevjerojatnijim izgledom.
Podesiva temperatura (150 ºC-210 ºC) i 4 podešena položaja čine ga pogodnim za sve tipove kose. Stvorite različite frizure s valovima ili kovrčama.
Ovo automatski uvijač kose za uvijanje koje je dizajnirao Cecotec djeluje tako da brzo i ravnomjerno zagrijava svoj cilindar, stoga je spremno za samo 30 sekundi. Pripremite si frizuru kad god želite.
Kabel mu je dug 3 metra, a računa se na 360º sustavu za koji ga slobodno možete koristiti. Uključuje i otporni prsten za objesiti ga kada se ne koristi.
Uključuje sustav za automatsko isključivanje koji glačalo za kovrče isključuje nakon 30 minuta ne korištenja, izbjegavajući pretjeranu toplinu i produžujući njegov vijek trajanja.
Upozorenje o automatskom zaustavljanju. Uvijač za uvijanje kose ima alarm koji vas upozorava kada je kovrča spremna, kako biste uživali u savršenim kovrčama i izbjegavanju zapetljavanja kose.

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri