Usisivač pepela

Usisivač pepela

299.00 kn

Podjeli prijateljima

Opis

Električni usisivač pepela 15L 1200W HEPA filter DualFilter # 1170

Usisavač za pepeo s rashladnim sredstvom izvrsno je rješenje koje nudi visoku razinu udobnosti prilikom čišćenja kamina, roštilja, pećnica i izuzetno prašnjavih komora.

Električni usisavač za čišćenje snage 1200 W za čišćenje pepela kamina, roštilja itd.

Uz to, ima funkciju ventilatora – jednostavno prenesite cijev na izlazu – tako da, primjerice, lako možete koristiti usisavač koji prolazi. Za lišće u dvorištu.

Usisavač ima KRAJ DVA FILTERA!

Izvrsni HEPA filter pričvršćen na nosač ispod motora i dodatni filter za materijal koji štiti HEPA filter i smanjuje potrebu za njegovim čišćenjem na minimum.

Osnovna upotreba usisavača:

• čišćenje kamina

• uklanjanje pepela s roštilja

• radionicu očistite metalnim limama

• uklonite ostatke lijepim restauratorskim i građevinskim radovima

Princip rada:

Usisavač je opremljen motorom i koristi vlastitu usisnu snagu (ne zahtijeva vanjski usisavač). Kontaminanti se usisavaju u vakuumsku komoru, gdje se filtrira zagađivače, koji se zatim sakupljaju u poseban spremnik koji se lako isprazni.

Usisavač je opremljen HEPA filterom koji štiti motor od oštećenja.

HEPA filterski materijal i može se prati pod tekućom vodom, što ga čini pogodnim za višestruku upotrebu.

Usisavač možete koristiti i samo s HEPA filterom, ali vrećica dodatnog materijala značajno produljuje život i održava ga čistim.

Obični vakuumi bez filtrirajućeg materijala brzo se zaglavljaju i potrebno ih je češće čistiti. Uređaj se može koristiti u kući, uredu, restoranu ili hotelu.

Prazno za prazno:

– Sjajan način da se riješite pepela iz kamina ili roštilja

– Dolazi s jednostavnim čišćenjem i zamjenom filtarskog materijala i HEPA filtera

– Opremljen snažnim snažnim motorom od 1200 W

Dodatni materijal za filtriranje omogućava usisavanje ne samo pepela koji dolazi iz kamina na drva i pepela iz normalnih peći na drveni ugljen.

Filter je izrađen od posebnog pepela i posebne prašine od tkanine, nanosi se izravno u spremnik i nakon što ga napunite pepelom, samo izvadite vrećicu i protresite je ili očistite komprimirani zrak (možete koristiti ventilator u usisavaču).

Nema proizvoda u košarici
0