Uređaj za zatvaranje plastičnih vrećica

(3 recenzije korisnika)

3.85 (29.01 kn)

Zalihe:

1 na zalihi

SKU KUH 036 Kategorija

Opis

Zahvaljujući uređaju za zatvaranje plastičnih vrećica Seal Matik, viđeno na TV-u, odsad možete vakuumski zatvoriti vrećice s hranom kako bi ona uvijek bila svježa i u najboljem mogućem stanju.

Ovaj praktičan uređaj za zatvaranje vrećica vrlo se jednostavno koristi. Samo otkrijte pločice za zatvaranje, pustite ih da se zagriju i između njih brzo i lagano umetnite plastičnu vrećicu. Vrećica će se automatski zatvoriti u samo jednom potezu. Tako je jednostavno!

Uređaj za zatvaranje plastičnih vrećica Seal Matik izrađen je od plastike. Lagan je, jednostavno se koristi i zauzima vrlo malo prostora.

Uređaj za zatvaranje malenih vrećica Seal Matik, bez sumnje je udoban način za trenutno hermetičko zatvaranje plastičnih vrećica.

Odličan je za piknike ili na putovanja na otvorenom zato što ga možete koristiti kako bi hrana dulje vremena ostala svježa, bez ulaska zraka koji kvari hranu.

Uređaj za zatvaranje plastičnih vrećica Seal Matik također je prikladan za pakiranje smrznute hrane ili bilo kojeg drugog proizvoda po vlastitoj želji.

Okvirne dimenzije: 4,5 x 4,5 x 10,5 cm.

Radi na baterije (2 x AA, nisu uključene).

Ne dodirujte ploče za zatvaranje kad su vruće.

 

3 recenzije za Uređaj za zatvaranje plastičnih vrećica

  1. Nada P.

    supeer

  2. Snježana

  3. Josip Milanović

    Odličan proizvod,odgovara prikazanoj slici,niska cijena i brza dostava .

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri