Top izbornik

Akcija!

Uređaj za tjeranje pasa

249.00 kn 99.00 kn

Opis

Ultrazvučni uređaj za tjeranje pasa
Ukoliko tražite učinkovitu zaštitu od mogućeg napada psa lutalice, sada ste u mogućnosti nabaviti ULTRAZVUČNI RASTJERIVAČ PASA. To je moćno pomagalo čiji visokofrekventni valovi odbijaju i udaljavaju pse, (djeluje i na mačke i zečeve) bez nanošenja ikakve štete.

Pritom je ultrazvuk za ljude nečujan i potpuno bezopasan.

Ovaj savršeno dizajnirani ručni rastjerivač pasa može biti jako koristan za djecu, poštare, policajce, vatrogasce, trkače, bicikliste, rekreativce i starije ljude, ali i za sve druge osobe koje su živčane kada se u njihovom okruženju nalaze psi. Uređaj se može koristiti i kao pomoćni alat za trening pasa te za poboljšanje njihovog ponašanja i smanjenje laveža.

Pritiskom na gumb uređaja stvara se zvuk vrlo visoke frekvencije te se počinje odašiljati u željenom pravcu, dakle, prema agresivnom psu. Ovaj zvuk nečujan je većini ljudi, ali je iznimno iritantan psima i sličnim životinjama. Osim toga, zvuk ovog uređaja pažljivo je kalibriran kako bi najiritantniji bio upravo psima, koji često bezrazložno napadaju ljude ili vašeg kućnog ljubimca. Istog momenta kada pas čuje ovaj zvuk, preplaši se i udalji od vas. Zvuk ovog uređaja nije štetan za pse, te im neće oštetiti sluh.

Može se koristiti za obranu od napada pasa.
Možete zaštititi sebe i svoje najmilije od napada životinja.
Zahvaljujući svojoj maloj veličini, možete ga nositi sa sobom bilo gdje u džepu, torbi.

Više se ne trebate bojati ugriza pasa. Možete upotrijebiti ultrazvučni uređaj za odbijanje pasa kako biste obeshrabrili psa, također se koristi kao alat za obuku pasa.
Štiti vas i vašu obitelj u slučaju napada pasa. Psa odvrati ultrazvuk koji se aktivira pritiskom na tipku.
Zahvaljujući frekvenciji emitiranog zvuka, od prvog trenutka rada proizvodi željeni alarmni efekt.

 

 

Možda će vam se također svidjeti…