Uređaj za prisluškivanje – Bubica

19.78 (149.03 kn)

Zalihe:

23 na zalihi

Kategorija

Opis

Funkcionira kao diskretan GSM prislušni uređaj s funkcijom povratnog poziva

Uređaj ima dugo stanje pripravnosti, jednostavan način rada, stabilan je, pouzdan i jednostavno se postavlja.

SOS funkcija: Ako pritisnete SOS tipku na uređaju, on automatski poziva memorirani broj. Ova opcija je vrlo korisna za avanturiste koji vole kampiranje, planinarenje, skijanje itd… Ponekad se dogode stvari na koje ne možemo utjecati, u tom slučaju samo pritisnite SOS tipku I uređaj će kontaktirati ljude koji su vam najbliži.

Glasovni nadzor
Po potrebi možete aktivirati mikrofon na uređaju. Davanjem naredbi putem SMS-a za aktiviranje mikrofona možete čuti sve zvukove/razgovore koji se nalaze u blizini odašiljača.
Primjer: Vaš automobil je ukraden. Uz pomoć uređaja za prisluškivanje možete čuti razgovor koji se događa u automobilu.

Uključivanje uređaja
Prije umetanja kartice, svakako ju aktivirajte i maknite PIN sa kartice, to znači da b je najprije trebali umetnuti u mobitel i maknuti opciju PIN.. Otvorite stražnji poklopac uređaja, stavite SIM karticu utor, uređaj će se automatski spojiti na GSM mrežu. Prilikom spajanja, indikator svjetla će svijetliti 10 sek, nakon što se indikator ugasi, uređaj je spojen I možete zatvoriti stražnji poklopac.

• SIM kartica mora biti aktivirana sa sredstvima na računu!

Glasovni nadzor
Po potrebi možete aktivirati mikrofon na uređaju. Davanjem naredbi putem SMS-a za aktiviranje mikrofona možete čuti sve zvukove/razgovore koji se nalaze u blizini odašiljača, max 10 metara. Nakon spajanja, ostanite na vezi,
uređaj će nakon 10 sek uključiti mikrofon.

Zvučna obavijest 

Za aktivaciju ove opcije pošaljite SMS 1111 a za deaktivaciju pošaljite SMS 0000 .Kada se unutar 10m čuje buka jača od 45db, uređaj će vas automatski nazvati. Nazovite broj SIM kartice u uređaju i kada čujete zvuk uređaja nakon oko 3 sek, znači da ste uspješno postavili naredbu uređaju.

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri