Ultrazvučni solarni uređaj za tjeranje životinja – odbijanje životinja i štetočina – Rastjerivač životinja

Opis

Ako vam mačke uneređuju travnjak, cvijeće, vrt, šupu….
ako vam psi uporno “obilježavaju” teren gdje vam to najviše smeta,
ako vam golubovi, vrapci ili druge ptice uneređuju balkon (na kojem se čak pokušavaju i gnjeziditi),

Ako se divlje životinje približavaju vašem prostoru.
.
OTJERAJTE ih humano i bezbolno ultrazvučnim solarnim rastjerivačem, jer životinje… izbjegavaju dolazak i zadržavanje na prostorima gdje im nešto smeta i iritira ih (poput ultrazvučnih signala).
.
OVAJ UREĐAJ DJELUJE!
.
Sličan princip rastjerivanja ptica i životinja koristi se i na područjima na i oko aerodroma. Jasno, sa znatno skupljim i većim uređajima, dostatnima za pokrivanje puno većih štićenih površina.
.
Uređaj za rastjerivanje životinja odašilje snažan ultra-zvučni signal koji plaši i tjera životinje izvan štićenog prostora.
Za ciljane životinje (mačke, psi, ptice, glodavci poput miševa, štakora, divljih životinja) ovaj ultrazvučni signal je izrazito neugodan i životinja ga se želi riješiti napuštajući i izbjegavajući prostor njegova djelovanja.
.
Uređaj za tjeranje životinja napajaju punjive baterije koje se dopunjuju preko solarne ćelije, no za vrijeme oblačnih dana možete ga napuniti i pomoću adaptera.

SENZOR POKRETA integriran je u kućište uređaja za tjeranje životinja i on aktivira ultrazvučni efekt baš u trenutku kada se životinja približi štićenom prostoru.
Na uređaju za tjeranje životinja možete podešavati frekvenciju ultrazvuka.

Napomena: Uređaj za tjeranje svih životinja je u potpunosti ekološki prihvatljiv jer ne šteti životinjama niti na koji način.

GARANTIRAMO ZA DJELOTVORNOST UREĐAJA ILI VRAĆAMO NOVCE

Nema proizvoda u košarici
0