Solarni tuš 40l

26.41 (198.99 kn)

  • Zagrijava vodu do 50°C
  • Spremnik od 40 litara
  • 40 litara tople vode već nakon 4 sata
  • Zagrijava vodu do 50°C
  • Spremnik od 40 litara
  • 40 litara tople vode već nakon 4 sata
Zalihe:

10 na zalihi

SKU VRT 072 Kategorije ,

Opis

Solarni tuš od 40l je idealan pratilac za vaša putovanja na otvorenom, kampiranju ili boravku na vikendici. Zahvaljujući spremniku od 40 litara i solarnoj tehnologiji, ovaj tuš omogućuje vam uživanje u toplom tuširanju bilo gdje, bez potrebe za električnim izvorom ili grijalicom.

Vruća voda na dohvat ruke: Spremnik od 40 litara omogućuje vam tuširanje s vrućom vodom, čak i kada se nalazite na udaljenim lokacijama. Izložite torbu direktnom sunčevom svjetlu najmanje 4 sata i uživajte u temperaturi vode do 50°C.

Jednostavno korištenje: Solarni tuš jednostavno napunite vodom, a zatim je objesite na osunčano mjesto koristeći priloženo uže za vješanje s kukom. Nakon najmanje 4 sata, voda će se zagrijati i biti spremna za upotrebu.

Praktičan dizajn: Solarni tuš dolazi s ispusnim otvorom za kontrolirano otvaranje i zatvaranje vode kao i glavom tuša s cijevi za direktni mlaz vode. Dužina cijevi od 70 cm omogućuje vam lako usmjeravanje vode prema tijelu za udobno tuširanje.

Otporan i dugotrajan: Torba je izrađena od posebnog otpornog materijala koji je dugotrajan i izdržljiv. Također, prije prvog korištenja preporučuje se ispiranje toplom vodom u koju ste otopili 1 žličicu sode bikarbone radi čišćenja i pripreme za upotrebu.

Uživajte u svježoj i toploj vodi bez potrebe za strujom ili grijanjem uz jednostavno korištenje i kompaktnu veličinu koja ga čini lako prenosivim.

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Česta pitanja

Kako se zagrijava voda u solarnom tušu?

Solarni tuš koristi sunčevu energiju za zagrijavanje vode. Izložite torbu direktnom sunčevom svjetlu najmanje 4 sata i voda će se zagrijati na željenu temperaturu.

Koliko vremena treba da se voda zagrije?

Vrijeme potrebno za zagrijavanje vode ovisi o intenzitetu sunčeve svjetlosti. Ukoliko je solarni tuš direktno izložen sunčevoj svjetlosti, voda će se zagrijati u roku od nekoliko sati.

Koliko dugo mogu koristiti toplu vodu iz solarnog tuša?

Spremnik od 40 litara omogućuje vam nekoliko tuširanja s toplom vodom. Broj tuširanja će varirati ovisno o potrošnji vode.

Mogu li koristiti solarni tuš i za druge svrhe osim tuširanja?

Da, solarni tuš može se koristiti i za pranje posuđa, ruku ili drugih predmeta koji zahtijevaju toplu vodu na otvorenom.

Kako mogu naručiti solarni tuš?

Solarni tuš možete naručiti putem naše web stranice. Jednostavno odaberite željenu opciju i slijedite korake za naručivanje. Proizvode možete naručiti i putem email adrese prodaja@lookapik.com ili porukom na broj 098 9969 416.

Close ✕

Cijena

Filteri