Multifunkcionalna sjeckalica – Blender-Smoothie maker- Sokovnik!

Akcija!

Multifunkcionalna sjeckalica – Blender-Smoothie maker- Sokovnik!

899.00 kn 319.00 kn

Nema na zalihi

Podjeli prijateljima

Opis

 

 

Potpuno novi koncept uređaja za uštedu vremena i rada. Za razliku od glomaznih miksera i nezgrapnih uređaja za obradu hrane koje većina nas vadi iz spremišta samo za posebne recepte i prigode, ovaj aparat je tako praktičan, tako svestran i jednostavan za korištenje da ćete ga koristiti SVAKI dan (vjerojatno i po nekoliko puta dnevno). I što je najbolje od svega, štedi vam vrijeme jer gotovo svaki posao u kuhinji odradi u 10 sekundi ili manje!

Proces cikloničkog rezanja

Tajna uštede vremena je u posebno dizajniranim oštricama i jedinstvenom obliku spremnika (oblik metka ) koji automatski cirkulira hranu natrag prema oštricama s tolikom silom i brzinom da može odraditi gotovo svaki posao u 10 sekundi ili manje.

Korištenje ne može biti jednostavnije

Ne postoje gumbi koje treba pritisnuti, nema kompliciranih uputstava koje treba pročitati. Jednostavno stavite jednu od posuda ili party bokala na postolje i pritisnite… klik, i to je to! S jednostavnim-za-korištenje, možete napraviti ukusne umake poput salse, guacamole i umaka od graha, osvježavajuće smrznute margarite i pina colade, raznovrsne umake za tjesteninu, izvrsne deserte poput čokoladne pjene ili ledenih frapea i mnogo više. Sve to bez imalo napora i pranja velike količine posuđa. I to za 10 sekundi ili manje.

Nema proizvoda u košarici
0