Reklama s pokretnim slovima – OUTLET

40.00 (301.38 kn)

Zalihe:

1 na zalihi

SKU TEH 030-1 Kategorija

Opis

PROIZVOD JE U OUTLETU ZBOG TOGA ŠTO SU NEKE LED LAMPICE NEISPRAVNE, ALI  TONE UTJEĆE NA PRIKAZ TEKSTA (POGLEDAJTE VIDEO ZA DETALJE)

Led reklama s pokretnim slovima, namjenjena za unutarnju upotrebu, može se postaviti i vani ali u natkrivenom prostoru zaštićenom od vanjskih nepogoda.

Tekst koji upišete pomiče se na led displayu s desne na lijevu stranu ili obrnuto. Također postoji više različitih načina prikaza teksta osim pomičnog. Može se postaviti i da se tekst spušta od gore prema dolje ili obrnuto, pa da padaju slova itd.

Tekst na led displeju se prikazuje u bijeloj jako upadljivoj boji.

Led display – led reklamu fiksirajte na zid ili unutar prostorije na izlogu.

 

Način spajanja moguć je putem računala ili mobitela. Za spajanje putem računala pogledajte video.

Spajanje putem mobitela moguć je putem aplikacije “PowerLed LTS”  u kojoj sami možete upisati željeni tekst. Potrebno je reklamu uključiti u struju, tada će reklama slati Wifi signal na koji se povežete putem pametnog telefona. Uđite u aplikaciju i u nju upišete tekst kojeg želite i način na koji želite da se tekst prikazuje. Kada kliknete na tipku pošalji (send) tada se taj tekst kojeg ste naveli šalje i prikazuje na reklami.  Količina teksta nije ograničena, možete pisati duži tekst nego što bi stao u samoj reklami jer se tekst pomiče.

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri