Rastezljivo fleksibilno crijevo s raspršivačem 30 m

(24 recenzije korisnika)

Original price was: 22.43€ (169.00 kn).Current price is: 18.00€ (135.62 kn).

Ušteda: 4.43 €

 • Fleksibilno i rastezljivo: rasteže se do 3 puta svoje dužine
 • Jednostavno korištenje i skladištenje: zauzima malo prostora
 • Praktičan i univerzalan: može se koristiti i za čišćenje
 • Fleksibilno i rastezljivo: rasteže se do 3 puta svoje dužine
 • Jednostavno korištenje i skladištenje: zauzima malo prostora
 • Praktičan i univerzalan: može se koristiti i za čišćenje
Zalihe:

Nema na zalihi

SKU VRT 016 Kategorija

Opis

Rastezljivo fleksibilno crijevo za vodu s raspršivačem je inovativni alat koji će vam olakšati zalijevanje vrta ili biljaka na terasi. Ovo crijevo je izrađeno od visokokvalitetnih materijala i pruža iznimnu fleksibilnost i dugotrajnost. Može se proširiti na duljinu od 30 metara kada je pod pritiskom vode, što vam omogućuje da dosegnete udaljene dijelove vrta bez napora.

Crijevo se ne može zapetljati i stane u manju ladicu.

Fleksibilno crijevo se automatski 3x poveća prilikom puštanja vode. U paketu dolazi fleksibilno crijevo od 30 m i raspršivač sa mogućnošću više vrsta mlazova.

 • Fleksibilno i rastezljivo: Rastezljivo crijevo se automatski širi kada je pod pritiskom vode, a nakon korištenja se skuplja na kompaktnu veličinu. To znači da vam neće zauzimati puno prostora prilikom skladištenja.
 • Jednostavno korištenje: Crijevo je opremljeno praktičnim raspršivačem s više načina prskanja, što vam omogućuje prilagodbu načina zalijevanja prema svojim potrebama. Također, ima laganu ručku koja olakšava držanje i upravljanje crijevom.
 • Izdržljiv materijal: Izrađeno od visokokvalitetnih materijala, crijevo je izdržljivo i otporno na habanje, što ga čini dugotrajnim i pouzdanim alatom za zalijevanje.
 • Univerzalni priključak: Crijevo dolazi s univerzalnim priključkom koji se može lako spojiti na većinu standardnih slavina ili crijeva za vodu.
 • Praktičan za različite namjene: Ovo rastezljivo crijevo nije samo idealno za zalijevanje vrta, već se može koristiti i za pranje automobila, čišćenje dvorišta ili terase te druge slične aktivnosti.

Upute za korištenje

Kada se radi o povezivanju ovog fleksibilnog crijeva za vodu na slavinu, postupak je jednostavan. U paketu dolazi adapter za slavinu koji se jednostavno pričvršćuje na slavinu, a zatim se crijevo jednostavno pričvrsti na adapter. Nakon upotrebe, crijevo se može jednostavno odspojiti i pohraniti na sigurno mjesto do sljedeće upotrebe.

Ukratko, ovo fleksibilno, rastezljivo crijevo za vodu s ugrađenim raspršivačem je praktično i učinkovito rješenje za vaše potrebe za vrtnim zalijevanjem. Lako se povezuje na slavinu, a njegova jedinstvena tehnologija rastezanja čini ga idealnim za sve vrste vrtnih poslova.

Boja crijeva se šalje ovisno o stanju na zalihi!

Pakiranje: fleksibilno crijevo od 30 m, raspršivač, upute sa savjetima i upozorenjima

Video

24 recenzije za Rastezljivo fleksibilno crijevo s raspršivačem 30 m

 1. Mario

 2. Natalia

  Za funkcionalnost fleksibilno crijevo zaslužuje ocjenu 5+, međutim vrlo je slabe kvalitete te je uz zaista pažljivu upotrebu i izbjegavanje sunca nakon svega 3 tjedna upotrebe gumb za regulaciju mlaza pukao. Jako sam razočarana zbog toga.

 3. Anoniman

 4. Svjetlana

 5. Drago S.

  Super crijevo

 6. Leonardo Fable

 7. Marija S.

  Preporučam!

 8. Jasna B.

  Super,brza dostava

 9. Leila Baća

  Prakticno, olaksava rad

 10. Josipa

  Doduše,crijevo nisam raspakirala jer mi ovaj čas nije trebalo. No od narudžbe do dostave je prošlo 2 dana! Izuzetno brzo i profesionalno . Ukljucujući i odabir dostavne službe i njihovu profesionalnost. Za razliku što sam isti artikl naručivala u jednoj drugoj web prodaji( najradije bi ih inenovala) nekoliko puta i nikada ga nisam dobila.
  Sve pohvale!

 11. Marica M.

  Super zadovoljna.Svima bi preporučila.lp

 12. Predrag Borovec

 13. Anoniman

  Svida mi se jer zauzima malo prostora

 14. Ljubica

  Crijevo i pripadni pribor su nešto slabije kvalitete, no funkcionalni su i koristit će nam za namjenu koju smo predvidjeli.

 15. Zrinka

  Odlično, lagano, praktično. Super omjer cijene i kvalitete. Brza dostava.

 16. Ariana Klarić

 17. Nataša

 18. Marija B.

 19. Leon Rabađija

 20. Milivoj

 21. Nikola A.

  Dobar proizvod i brza dostava

 22. Marina T.

  Ispravno crijevo, izgleda točno kao i u oglasu i sve je stiglo vrlo brzo!

 23. Anoniman

 24. Ivan Javor

  Došlo mi je crijevo plave boje ! Naručio sam zeleno ali nema veze.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Česta pitanja

Koliko se crijevo može rastegnuti?

Rastezljivo crijevo može se proširiti na duljinu od 30 metara kada je pod pritiskom vode.

Koje vrste raspršivanja vode nudi raspršivač na crijevu?

Raspršivač ima više načina prskanja, uključujući mlaznice za fino prskanje, mlaznice za široki domet prskanja i mlaznice sa snažnim mlazom za uklanjanje tvrdokornih mrlja.

Mogu li koristiti crijevo s drugim priključcima za vodu?

Da, crijevo dolazi s univerzalnim priključkom koji se može lako spojiti na većinu standardnih slavina ili crijeva za vodu.

Kako mogu naručiti rastezljivo fleksibilno crijevo za vodu?

Crijevo možete naručiti putem naše web stranice. Jednostavno odaberite željenu opciju i slijedite korake za naručivanje. Proizvod možete naručiti i putem email adrese prodaja@lookapik.com ili porukom na broj 098 9969 416.

 

Close ✕

Cijena

Filteri