Rastezljivo fleksibilno crijevo s raspršivačem 30 m

(23 recenzije korisnika)

21.10 (158.98 kn)

Ušteda: 1.33 €

Zalihe:

147 na zalihi

SKU VRT 016 Kategorija

Opis

Tko kaže da crijevo za vodu mora biti veliko, nezgrapno i teško??

Ovo fleksibilno crijevo bi svi trebali imati u svojoj kući. Nova generacija crijeva za vodu su izdržljiva i lagana. Ne može se zapetljati i stane u manju ladicu.

Fleksibilno crijevo se automatski 3x poveća prilikom puštanja vode. U paketu dolazi, fleksibilno crijevo 30 m, raspršivač sa mogućnošću više vrsta mlazova.

Fleksibilno crijevo s raspršivačem i rastezljivom tehnologijom je savršeno rješenje za sve vaše potrebe. Ovo crijevo za vodu je izrađeno od visokokvalitetnog materijala koji je izdržljiv i otporan na habanje, te se može koristiti dugi niz godina. Sa svojih 30 metara duljine, crijevo će vam omogućiti da zalijevate cijeli vrt bez ikakvih ograničenja.

Jedna od glavnih prednosti ovog fleksibilnog crijeva za vodu je da se može povećati do 3 puta, a zatim se automatski vraća u svoj izvorni oblik nakon upotrebe. To znači da se crijevo neće zapetljati, saviti ili uviti, što značajno smanjuje vrijeme koje je potrebno za pripremu i skladištenje. Ovo crijevo također ima ugrađeni raspršivač koji vam omogućuje da lako prilagodite jačinu vode koja izlazi iz crijeva, ovisno o vašim potrebama za zalijevanje.

Kada se radi o povezivanju ovog fleksibilnog crijeva za vodu na slavinu, postupak je jednostavan. U paketu dolazi adapter za slavinu koji se jednostavno pričvršćuje na slavinu, a zatim se crijevo jednostavno pričvrsti na adapter. Nakon upotrebe, crijevo se može jednostavno odspojiti i pohraniti na sigurno mjesto do sljedeće upotrebe.

Ukratko, ovo fleksibilno, rastezljivo crijevo za vodu s ugrađenim raspršivačem je praktično i učinkovito rješenje za vaše potrebe za vrtnim zalijevanjem. Lako se povezuje na slavinu, a njegova jedinstvena tehnologija rastezanja čini ga idealnim za sve vrste vrtnih poslova.

Boja crijeva se šalje ovisno o stanju na zalihi!
UZ PROIZVOD DOBIJETE UPUTE, SAVJETE I UPOZORENJA KOJIH BI SE TREBALO PRIDRŽAVATI KAKO BI CRIJEVO MOGLO DUGO I POUZDANO SLUŽITI.

23 recenzije za Rastezljivo fleksibilno crijevo s raspršivačem 30 m

 1. Mario

 2. Natalia

  Za funkcionalnost fleksibilno crijevo zaslužuje ocjenu 5+, međutim vrlo je slabe kvalitete te je uz zaista pažljivu upotrebu i izbjegavanje sunca nakon svega 3 tjedna upotrebe gumb za regulaciju mlaza pukao. Jako sam razočarana zbog toga.

 3. Anoniman

 4. Svjetlana

 5. Drago S.

  Super crijevo

 6. Leonardo Fable

 7. Marija S.

  Preporučam!

 8. Jasna B.

  Super,brza dostava

 9. Leila Baća

  Prakticno, olaksava rad

 10. Josipa

  Doduše,crijevo nisam raspakirala jer mi ovaj čas nije trebalo. No od narudžbe do dostave je prošlo 2 dana! Izuzetno brzo i profesionalno . Ukljucujući i odabir dostavne službe i njihovu profesionalnost. Za razliku što sam isti artikl naručivala u jednoj drugoj web prodaji( najradije bi ih inenovala) nekoliko puta i nikada ga nisam dobila.
  Sve pohvale!

 11. Marica M.

  Super zadovoljna.Svima bi preporučila.lp

 12. Predrag Borovec

 13. Anoniman

  Svida mi se jer zauzima malo prostora

 14. Ljubica

  Crijevo i pripadni pribor su nešto slabije kvalitete, no funkcionalni su i koristit će nam za namjenu koju smo predvidjeli.

 15. Zrinka

  Odlično, lagano, praktično. Super omjer cijene i kvalitete. Brza dostava.

 16. Ariana Klarić

 17. Nataša

 18. Marija B.

 19. Leon Rabađija

 20. Milivoj

 21. Nikola A.

  Dobar proizvod i brza dostava

 22. Marina T.

  Ispravno crijevo, izgleda točno kao i u oglasu i sve je stiglo vrlo brzo!

 23. Anoniman

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri