Pomagalo za istezanje kralježnice

9.16 (69.02 kn) 13.14 (99.00 kn)

Zalihe:
SKU N/A Kategorija

Opis

OTKLANJA BOLOVE I POBOLJŠAVA DRŽANJE – Temeljeći se na konceptu ergonomije, ovo pomagalo dolazi u standardnoj krivulji tijela kako bi se osiguralo bolje poravnanje kralježnice i učinkovita akupresijska masaža. Poboljšava cirkulaciju krvi kako bi se ublažili bolni mišići i kako bi se kralježnica vratila u prirodan položaj.

LIJEČNICI PREPORUČUJU – 5 minuta dva puta dnevno korištenja ovog pomagala može pomoći u ublažavanju napetosti, smanjenju boli i grčeva mišića, stegnutih živaca, diskus hernije, išijasa i još mnogo toga…

Jednostavan za korištenje, prenosiv za lako putovanje.

PODESIVA RAZINA RASTEZANJA – Ovo pomagalo za leđa ima 3 podesive razine za uporabu prema Vašoj dobi ili sposobnosti! Što višu razinu odaberete kralježnica će se više istezati. Jednostavno podesite na najudobniju razinu za jednostavno istezanje i učinkovito ublažavanje boli.

ČVRST MATERIJAL – Izrađen od vrlo čvrstih ABS i ekološki prihvatljivih NBR materijala. Ovo pomagalo za leđa može izdržati težinu do 100kg i neće promijeniti oblik čak i kada je presavijena.

MULTIFUNKCIONALNO POMAGALO – Ovo pomagalo možete koristiti dok ležite ili sjedite. Možete ga postaviti na stolicu kako bi se ispravilo vaše sjedeće držanje ili u auto kako bi smanjili smanjiti umor prilikom dugotrajne vožnju.

Preporuka: Možete na pomagalo staviti neku mekanu tkaninu kod prvih korištenja kako bi izbjegli izravan kontakt s tvrdim dijelom.

Dodatne informacije

Vrsta

bez spužve, sa spužvom

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri