Pametni sat X7

(2 recenzije korisnika)

Original price was: 26.41€ (198.99 kn).Current price is: 20.00€ (150.69 kn).

Ušteda: 6.41 €

Zalihe:
SKU TEH 132 Kategorija

Opis

Podržava sustave: Android, IOS  i Bluetooth

Za prvo korištenje potrebno je potpuno napuniti sat kako bi se upalio.

Potrebno je na svojem pametnom mobitelu instalirati aplikaciju, to možete učiniti skeniranjem barkoda sa priloženih uputa uz sat koji će Vas preusmjeriti na aplikaciju ili:

  • za Android: instalirajte na Trg.Play aplikaciju pod nazivom “HryFine”
  • za IOS: instalirajte na APP Store “HryFine”

Pritisnite i držite tipku za uključivanje sa pametnog sata kako biste ga uključili, provjerite je li na mobitelu omogućen bluetooth (android mora uključiti GPS) kako bi se mogli povezati.

Otvorite aplikaciju na mobilnom telefonu, kliknite gumb na naslovnoj stranici ili idite na sučelje uređaja za traženje uređaja. Nakon toga odaberite MAC niz koji odgovara satu.
Nakon podsjetnika za “bluetooth zahtjev za uparivanje” na satu, dugo pritisnite dodirni gumb za uključivanje za povezivanje s aplikacijom.

Kada je pametni sat uspješno povezan sa mobitelom, datum i vrijeme će se automatski sinkronizirati. Putem aplikacije možete pratiti podatke sa Vašeg pametnog sata kao što su: otkucaji srca, krvni tlak, broj koraka, vrijeme spavanja i ostalo.

Dugim pritiskom na pametnom satu na samom zaslonu možete promijeniti izgled naslovne strane, kratkim pritiskom možete promijeniti funkciju sata, prebacite se na  glavno sučelje za isključivanje (pritisnite i držite tipku za isključivanje).

Popis funkcija: početna stranica, mjerenje koraka i udaljenosti, mjerenje kalorija, mjerenje otkucaja srca, mjerenje krvnog tlaka, mjerenje kisika u krvi, traženje popisa informacija o mobilnom telefonu, MAC adresa, vraćanje na tvorničke postavke, stavka isključivanja.

Početna stranica: prikaz vremena, datum, prikaz preostale baterije i druge informacije
Mjerenje koraka: izbrojite svoje podatke o koracima za taj dan, podaci se automatski brišu u 00:00 ujutro
Mjerenje kalorija: prikazuje potrošnju kalorija u vašim dnevnim koracima, podaci se automatski brišu u 00:00 ujutro
Mjerenje otkucaja srca: kada se funkcija prebaci na sučelje za otkucaje srca, otkucaji srca se automatski mjere. Nakon što je mjerenje završeno, rezultat se prikazuje i učitava na aplikaciju na mobitelu.
Mjerenje krvnog tlaka: kada se funkcija prebaci na sučelje krvnog tlaka, krvni tlak se automatski mjeri. Nakon što je ID mjerenja dovršen, rezultat se prikazuje i učitava u aplikaciju.
Mjerenje kisika: kada se funkcija prebaci na sučelje za kisik u krvi, automatski se mjeri kisik u krvi – rezultati vidljivi u aplikaciji
Traženje mobilnog telefona: kada se povezujete s aplikacijom, potražite stranicu s funkcijom zvonjenja ruke i pritisnite i držite uređaj kako biste pokrenuli zvono mobilnog telefona.
Popis informacija: podsjetnik na poruku koju šalje aplikacija, dugo pritisnite na stranici s informacijskom funkcijom da biste vidjeli sadržaj proslijeđene poruke.
MAC adresa: prikazuje MAC adresu trenutnog uređaja
Vraćanje na tvorničke postavke: resetirajte svoj uređaj, sve informacije su obrisane
Stavka za isključivanje: isključite sučelje i pritisnite ga da biste ga isključili.

Dodatne informacije

Odaberite boju

Bijela, Crna, Roza

2 recenzije za Pametni sat X7

  1. Anoniman

  2. VJEKOSLAV

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Close ✕

Cijena

Filteri