Odvlaživač prostora 1,1 L

Akcija!

Odvlaživač prostora 1,1 L

1,199.00 kn 499.00 kn

Podjeli prijateljima

Opis

Jesensko-zimska sezona povećava vlažnost u većini stanova. U sobama se rjeđe prozračuje, na prozorima se pojavljuju struje tekućine, zidovi postaju vlažni i osjetite karakterističan neugodan miris – to su savršeni uvjeti da se plijesan, bakterije, virusi i grinje razviju.

Kućni apsorber vlage je apsolutna nužnost ukoliko želimo voditi brigu o udobnosti i zdravlju svih članova obitelji.

Ova kompaktna sušilica za zrak zahvaljujući veličini će stati u gotovo svaki stan. Površina odvlaživanja je do 40 m2. Moderan apsorber vlage savršeno će se smjestiti u prostorije u kojima provodimo puno vremena (dnevni boravak, spavaće sobe, dječja soba, kuhinja).

Kompaktna sušilica za zrak također vam može pomoći da se riješite vlage u vašem ormaru, kupaonici, potkrovlju, ladicama ili ostavi.

Korištenje sušila za zrak također će nam omogućiti da se riješite problema prozora koji su previše zapečaćeni, osušimo prostoriju nakon što je poplavljena i da upijemo vlagu nakon radova na obnovi.

Tihi rad (<38 dB) ovog modernog apsorbera vlage neće smetati članovima vaše obitelji i omogućiti vam da uređaj koristite u bilo koje doba dana ili noći.

Kućni apsorber vlage štedi energiju – možete ga koristiti bez brige o svojim računima za struju. Neće se drastično povećati.

Uređaj radi pomoću Peltier tehnologije – tj. Bez glasnog kompresora. Ne trebate nikakve umetke ili kemijske tvari. Uređaj ima senzor za prepuno punjenje – kada je spremnik prepunjen, uređaj će automatski prestati raditi, a crvena svjetla znače da je vrijeme da ispraznite spremnik.

Sve što trebate učiniti je da ga iskopčate iz mreže, izvadite spremnik i ispraznite ga. Nakon što ga vratite natrag, samo ga trebate uključiti u utičnicu, uključiti i uređaj će biti spreman za ponovno djelotvoran rad (do 550 ml / dan) uklanjanja vlage u našim kućama.

Nema proizvoda u košarici
0