Mreža protiv komaraca za prozor Home pest

(3 recenzije korisnika)

3.00 (22.60 kn)

Ušteda: 0.85 €

 • Učinkovita zaštita protiv insekata
 • Jednostavna instalacija
 • Neometana cirkulacija zraka
 • Jednostavno održavanje
 • Učinkovita zaštita protiv insekata
 • Jednostavna instalacija
 • Neometana cirkulacija zraka
 • Jednostavno održavanje
Zalihe:
SKU DOM 044 Kategorija

Opis

Mreža protiv komaraca za prozor

Tražite li učinkovito rješenje za zaštitu svojeg doma od dosadnih komaraca i drugih insekata? Naša mreža protiv komaraca za prozor je idealna opcija! Ova mreža omogućuje vam da uživate u svježem zraku bez straha od insekata koji ulaze u vaš dom, pružajući vam miran i udoban boravak u unutrašnjosti.

Jedinstvena značajka naše mreže protiv komaraca je njezina fina mrežasta struktura koja sprječava ulazak komaraca, muha, osa i drugih insekata, dok istovremeno omogućuje protok svježeg zraka. Ova mreža je lagana, prozračna i ne ometa prirodnu ventilaciju prostorije, čineći je idealnom opcijom za prozore u svim dijelovima vašeg doma.

Naša mreža protiv komaraca je jednostavna za instalaciju i ne zahtijeva posebne alate ili vještine. Može se jednostavno prilagoditi dimenzijama vašeg prozora i postaviti pomoću priloženih traka ili držača. Osim toga, mreža se lako može ukloniti i očistiti, omogućujući vam dugotrajnu zaštitu od insekata bez puno truda.

Ova mreža je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i istezanje, što osigurava dugotrajnu učinkovitost i trajnost. Možete biti sigurni da će naša mreža protiv komaraca pouzdano štititi vaš dom od dosadnih insekata tijekom cijele sezone.

Mreža protiv komaraca za prozor je praktično, učinkovito i trajno rješenje za zaštitu vašeg doma od insekata. Nabavite svoj primjerak danas i uživajte u bezbrižnom boravku u svom domu bez dosadnih komaraca i drugih insekata!

Jednostavnim dizajnom odgovara svim vrstama prozora.

U ponudi imamo i mrežu protiv komaraca za krevet i mrežu protiv komaraca za vrata

Materijal: Poliester
Vrsta: Ljepljivo
Postavljanje: ljepljiva traka na čičak

Dodatne informacije

Odaberite boju

Bijela 120×100, Bijela 130×150, Crna 120×100, Crna 130×150

Materijal

Poliester

Video

3 recenzije za Mreža protiv komaraca za prozor Home pest

 1. Anoniman

 2. Nikolina

 3. Anoniman

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Česta pitanja

Kako se postavlja mreža za prozore Home Pest?

Postavljanje je jednostavno. Samo zalijepite priloženu traku na okvir prozora i pričvrstite mrežu. Detaljne upute za instalaciju pronaći ćete u uputstvima dobivenim u pakiranju.

Može li se mreža koristiti na svim vrstama prozora?

Da, Mreža za prozore protiv komaraca i insekata Home Pest je univerzalna i može se koristiti na različitim vrstama prozora, uključujući drvene, aluminijske i PVC prozore.

Mogu li i dalje otvarati i zatvarati prozore nakon instalacije mreže?

Da, mreža neće ometati funkcionalnost vaših prozora. Možete slobodno otvarati i zatvarati prozore bez potrebe za uklanjanjem mreže. Ona će ostati sigurno pričvršćena i pružati zaštitu čak i kada su prozori otvoreni.

Close ✕

Cijena

Filteri