Mini kamera full HD sports SQ11

(3 recenzije korisnika)

10.00 (75.35 kn)

Ušteda: 5.79 €

Jasno snimanje u okruženju slabog osvjetljenja
120° Širokokutna leća: pogodna za unutarnju i vanjsku sigurnosnu kameru, za dom i ured
Stražnji držač: rotacija 360° stupnjeva, a nosač zadovoljava različite potrebe.
32GB Proširiva memorija: Kamera podržava memorijsku karticu od max 32GB, pružajući dovoljno prostora za puno fotografija i videozapisa.
Senzor pokreta: 720P i 1080P

Dolazi s USB kablom za punjenje i prijenos podataka.

Jasno snimanje u okruženju slabog osvjetljenja
120° Širokokutna leća: pogodna za unutarnju i vanjsku sigurnosnu kameru, za dom i ured
Stražnji držač: rotacija 360° stupnjeva, a nosač zadovoljava različite potrebe.
32GB Proširiva memorija: Kamera podržava memorijsku karticu od max 32GB, pružajući dovoljno prostora za puno fotografija i videozapisa.
Senzor pokreta: 720P i 1080P

Dolazi s USB kablom za punjenje i prijenos podataka.

Zalihe:

22 na zalihi

SKU TEH 056 Kategorija

Opis

Specifikacije:
Boja: Crna
Materijal: Plastika
Široki kut: 120 stupnjeva
Noćni način: Da
Format fotografije: JPG
Format videozapisa: AVI
Kodiranje videozapisa: M-JPEG
Video rezolucija: 1080P (1920 x 1080), 720P (1280 x 720)
Rezolucija fotografija: 12M (4032 x 3024)
Proširena memorija: Memorijska kartica SD micro, do 32 GB (NIJE uključena)
Napajanje: Polimer litijska baterija, 5V/200mAh (uključeno)
Napon za punjenje: DC5V
Trajanje punjenja: 2-3 sata
Trajanje baterije: cca 100 minuta
Dimenzije: 2.3×2.3×2.3cm
Težina: 11g

 

Upute za uporabu SQ11

Punjenje
Pažnja! Prije prve uporabe do kraja napunite bateriju mini kamere!

Ova mini video kamera ima ugrađenu litij-ionsku bateriju. Punjenje možete izvršiti na jedan od sljedećih načina:
1. Spojite mini video kameru na USB priključak računala, prvo zaustavite snimanje.
2. Spojite mini kameru na punjač iz mreže od 220 V ili prijenosni punjač od 5 V. U tom slučaju možete nastaviti koristiti mini kameru u procesu punjenja. U procesu punjenja plava i crvena LED lampica neprestano će svijetliti.
Nakon što se baterija mini kamere potpuno napuni, plava LED lampica neprestano će svijetliti, a crvena će se isključiti.

• Ako je ugrađena baterija prazna ili na memorijskoj kartici nema dovoljno prostora za nastavak, plava i crvena LED dioda na mini kamkorderu treptat će istovremeno 5 sekundi, nakon čega će mini kamera automatski spremiti snimljeni videozapis isključiti.
• Ako memorijska kartica nije instalirana, plava i crvena LED na mini rekorderu treptat će istovremeno 5 sekundi, nakon čega će se mini kamera automatski isključiti.
• Ako je videokamera u stanju pripravnosti i ne poduzima nikakve radnje, videokamera se automatski isključuje nakon 1 minute radi uštede napunjenosti ugrađene baterije.

Video snimanje

• Snimanje video zapisa u rezoluciji 1280X720P
Pritisnite gumb «On / Off» da biste uključili mini kameru – svijetlit će plava LED – mini kamera je u stanju pripravnosti za snimanje video zapisa s 720p kvalitetom. Pritisnite jednom tipku «On / Off» da biste započeli snimanje videozapisa – plava LED lampica će trepnuti 3 puta i ugasiti se – snima se 720p video. Videozapis će se automatski spremiti svakih 5 minuta. Da biste zaustavili snimanje, pritisnite gumb «On / Off».

• Snimanje video zapisa u razlučivosti 1920X1080P
Pritisnite gumb «On / Off» da biste uključili mini kameru – plava LED lampica neprestano će svijetliti. Pritisnite jednom tipku «Mode» da biste ušli u način snimanja video zapisa s razlučivošću 1080p – crvena i plava LED lampica zasvijetlit će istovremeno, mini kamera je u stanju pripravnosti za snimanje video zapisa s 1080p kvalitetom. Da biste započeli snimanje, jednom pritisnite tipku «On / Off» – plava LED lampica će se ugasiti, a crvena LED lampica će trepnuti 3 puta i ugasiti se – video se snima u kvaliteti 1080p. Videozapis će se automatski spremiti svakih 5 minuta. Za zaustavljanje snimanja pritisnite gumb «On / Off».

• Snimanje video zapisa sa senzorom pokreta
Da biste to učinili, dok ste u stanju pripravnosti za snimanje video zapisa 720p ili 1080p, pritisnite i držite tipku «Mode» mini video kamere 3 sekunde – kamkorder ulazi u način snimanja senzora pokreta. Ako se otkrije pokret, snimanje videozapisa započet će automatski, a istovremeno će treptati crvena i plava LED dioda. Prilikom snimanja senzora pokreta, video zapis se automatski sprema svakih 5 minuta.

• Fotografija
Pritisnite gumb «On / Off» da biste uključili kameru – svijetlit će plava LED. Dvaput pritisnite gumb «Mode» da biste ušli u način fotografiranja – crvena LED lampica će i dalje svijetliti. Da biste snimili fotografiju, jednom pritisnite tipku «On / Off» – crvena LED lampica trepće jednom, fotografija se sprema. Razlučivost primljenih fotografija je 4032×3024.

• Isključivanje
Da biste isključili kamkorder, pritisnite i držite tipku «On / Off» 6 sekundi. Ako je mini kamera u stanju pripravnosti i ne koristi se, automatski se isključuje nakon 1 minute.

• Pregled datoteka
Spojite kamkorder u isključenom stanju na računalo – nakon nekoliko sekundi automatski će se prepoznati kao prijenosni disk. Plavi indikator označit će prijenos podataka, a crveni indikator punjenja ugrađene baterije.

• Postavljanje datuma i vremena
Spojite mini video kameru na računalo. Postavljanje vremena vrši se stvaranjem tekstualne datoteke pod nazivom «TIMERSET.txt» u korijenskom direktoriju memorijske kartice uređaja, sa sljedećim sadržajem:
«YYYYMMDDHHMMSS» «Y» (ili «N», ako ne želite datum i vremenski žig prikazan na video datotekama)
Na primjer, «20170625140003 Y»
Nakon spremanja datoteke odvojite video kameru od računala i uključite je.

 

Paket sadrži:
1 x Mini kamera
1 x Nosač
1 x Stražnji držač
1 x USB kabel

3 recenzije za Mini kamera full HD sports SQ11

  1. Maja

    Jako zadovoljna svim proizvodima

  2. Zoran Badenic

  3. Mirko

    Zadpvoljan

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri