Mini kamera full HD sports SQ11 – OUTLET- problem u kontaktu za punjenje

0.50 (3.77 kn)

Ušteda: 6.00 €

Zalihe:

Nema na zalihi

Kategorija

Opis

Proizvod je u outletu zbog problema u kontaktu za punjenje, treba namjestiti pod određeni kut za punjenje.

Auto IR Night Vision: 6 INFRACRVENIH LED dioda za noćni vid za jasno snimanje u okruženju slabog osvjetljenja
120° Širokokutna leća: pogodna za unutarnju i vanjsku sigurnosnu kameru, za dom i ured
Stražnji držač: rotacija 360° stupnjeva, a nosač zadovoljava različite potrebe.
32GB Proširiva memorija: Kamera podržava memorijsku karticu od max 32GB, pružajući dovoljno prostora za puno fotografija i videozapisa.
Senzor pokreta: 720P i 1080P

Dolazi s USB kablom za punjenje i prijenos podataka.

Specifikacije:
Boja: Crna
Materijal: Plastika
Široki kut: 120 stupnjeva
Noćni način: Da
Format fotografije: JPG
Format videozapisa: AVI
Kodiranje videozapisa: M-JPEG
Video rezolucija: 1080P (1920 x 1080), 720P (1280 x 720)
Rezolucija fotografija: 12M (4032 x 3024)
Proširena memorija: Memorijska kartica SD micro, do 32 GB (NIJE uključena)
Napajanje: Polimer litijska baterija, 5V/200mAh (uključeno)
Napon za punjenje: DC5V
Trajanje punjenja: 2-3 sata
Trajanje baterije: cca 100 minuta
Dimenzije: 2.3×2.3×2.3cm
Težina: 11g

 

Upute za uporabu SQ11

Punjenje
Pažnja! Prije prve uporabe do kraja napunite bateriju mini kamere!

Ova mini video kamera ima ugrađenu litij-ionsku bateriju. Punjenje možete izvršiti na jedan od sljedećih načina:
1. Spojite mini video kameru na USB priključak računala, prvo zaustavite snimanje.
2. Spojite mini kameru na punjač iz mreže od 220 V ili prijenosni punjač od 5 V. U tom slučaju možete nastaviti koristiti mini kameru u procesu punjenja. U procesu punjenja plava i crvena LED lampica neprestano će svijetliti.
Nakon što se baterija mini kamere potpuno napuni, plava LED lampica neprestano će svijetliti, a crvena će se isključiti.

• Ako je ugrađena baterija prazna ili na memorijskoj kartici nema dovoljno prostora za nastavak, plava i crvena LED dioda na mini kamkorderu treptat će istovremeno 5 sekundi, nakon čega će mini kamera automatski spremiti snimljeni videozapis isključiti.
• Ako memorijska kartica nije instalirana, plava i crvena LED na mini rekorderu treptat će istovremeno 5 sekundi, nakon čega će se mini kamera automatski isključiti.
• Ako je videokamera u stanju pripravnosti i ne poduzima nikakve radnje, videokamera se automatski isključuje nakon 1 minute radi uštede napunjenosti ugrađene baterije.

Video snimanje

• Snimanje video zapisa u rezoluciji 1280X720P
Pritisnite gumb «On / Off» da biste uključili mini kameru – svijetlit će plava LED – mini kamera je u stanju pripravnosti za snimanje video zapisa s 720p kvalitetom. Pritisnite jednom tipku «On / Off» da biste započeli snimanje videozapisa – plava LED lampica će trepnuti 3 puta i ugasiti se – snima se 720p video. Videozapis će se automatski spremiti svakih 5 minuta. Da biste zaustavili snimanje, pritisnite gumb «On / Off».

• Snimanje video zapisa u razlučivosti 1920X1080P
Pritisnite gumb «On / Off» da biste uključili mini kameru – plava LED lampica neprestano će svijetliti. Pritisnite jednom tipku «Mode» da biste ušli u način snimanja video zapisa s razlučivošću 1080p – crvena i plava LED lampica zasvijetlit će istovremeno, mini kamera je u stanju pripravnosti za snimanje video zapisa s 1080p kvalitetom. Da biste započeli snimanje, jednom pritisnite tipku «On / Off» – plava LED lampica će se ugasiti, a crvena LED lampica će trepnuti 3 puta i ugasiti se – video se snima u kvaliteti 1080p. Videozapis će se automatski spremiti svakih 5 minuta. Za zaustavljanje snimanja pritisnite gumb «On / Off».

• Snimanje video zapisa sa senzorom pokreta
Da biste to učinili, dok ste u stanju pripravnosti za snimanje video zapisa 720p ili 1080p, pritisnite i držite tipku «Mode» mini video kamere 3 sekunde – kamkorder ulazi u način snimanja senzora pokreta. Ako se otkrije pokret, snimanje videozapisa započet će automatski, a istovremeno će treptati crvena i plava LED dioda. Prilikom snimanja senzora pokreta, video zapis se automatski sprema svakih 5 minuta.

• Fotografija
Pritisnite gumb «On / Off» da biste uključili kameru – svijetlit će plava LED. Dvaput pritisnite gumb «Mode» da biste ušli u način fotografiranja – crvena LED lampica će i dalje svijetliti. Da biste snimili fotografiju, jednom pritisnite tipku «On / Off» – crvena LED lampica trepće jednom, fotografija se sprema. Razlučivost primljenih fotografija je 4032×3024.

• Noćno svjetlo
Pritisnite gumb «On / Off» da biste ga uključili. Pritisnite i držite tipku «On / Off» dvije sekunde – crvena LED lampica dvaput će zatreptati – uključeno je noćno osvjetljenje. Da biste isključili noćno osvjetljenje, pritisnite i držite tipku «On / Off» dvije sekunde, crvena LED lampica trepnut će tri puta – noćno osvjetljenje je isključeno.

• Isključivanje
Da biste isključili kamkorder, pritisnite i držite tipku «On / Off» 6 sekundi. Ako je mini kamera u stanju pripravnosti i ne koristi se, automatski se isključuje nakon 1 minute.

• Pregled datoteka
Spojite kamkorder u isključenom stanju na računalo – nakon nekoliko sekundi automatski će se prepoznati kao prijenosni disk. Plavi indikator označit će prijenos podataka, a crveni indikator punjenja ugrađene baterije.

• Postavljanje datuma i vremena
Spojite mini video kameru na računalo. Postavljanje vremena vrši se stvaranjem tekstualne datoteke pod nazivom «TIMERSET.txt» u korijenskom direktoriju memorijske kartice uređaja, sa sljedećim sadržajem:
«YYYYMMDDHHMMSS» «Y» (ili «N», ako ne želite datum i vremenski žig prikazan na video datotekama)
Na primjer, «20170625140003 Y»
Nakon spremanja datoteke odvojite video kameru od računala i uključite je.

 

Paket sadrži:
1 x Mini kamera
1 x Nosač
1 x Stražnji držač
1 x USB kabel

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri