Metla s rotirajućim četkama

Original price was: 13.14€ (99.00 kn).Current price is: 8.00€ (60.28 kn).

Ušteda: 5.14 €

Zalihe:

Nema na zalihi

SKU DOM 045 Kategorija

Opis

Revolucionarna metla za čišćenje podova na najbrži i najlakši način skuplja dlake i prljavštinu.

Metla s rotirajućim četkama ima rotirajuće četke koje čiste svaki nered, mali ili veliki – mokar ili suh, čisti i skuplja u jednom potezu. Čisti sve vrste podova i ne grebe i ne oštećuje podove.

Vrlo je lagana, manje od 1 kg, ne treba baterije ni struju, bežična je i stoga praktična, uvijek spremna za čišćenje. I naravno, nečujna je!

Prljavština se skuplja ravno u ugrađeni spremnik. Kad se napuni, pritisnite dugme za otvaranje i ispraznite.

Pametno oblikovana metla koja prilazi vrlo blizu rubovima kuhinjskih ormarića na podu, može pokupiti čak i vrlo velike komade smeća poput sendviča.

Praktična prednost je zglob u kojem se drška okreće za 360°  pa lako možete pomicati metlu u svim smjerovima, naprijed, nazad, zavući ispod niskog namještaja i lako manevrirati oko nogu stola i stolica.

Idealno čisti sve vrste podova: drvo, parket, laminate, keramičke pločice i ostalo. Temeljito čisti smeće nakupljeno u fugama. Ako želite izbjeći uporabu velikog, teškog usisavača ili ako ne volite metlom čistiti i skupljati smeće na lopaticu, preporučujemo vam da nabavite svoj, najpraktičniji i najjednostavniji način čišćenja podova. Bilo da je smeće krupnije ili sitno, mokro ili suho sve čisti s lakoćom!

 

 

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri