LED svijeća na baterije

(4 recenzije korisnika)

Original price was: 1.99€ (14.99 kn).Current price is: 0.90€ (6.78 kn).

Ušteda: 1.09 €

Ukoliko želite uživati u svijetlosti svijeća bez dima i straha od zapaljenja, LED svijeća je ono što Vam treba.

Ukoliko želite uživati u svijetlosti svijeća bez dima i straha od zapaljenja, LED svijeća je ono što Vam treba.

Zalihe:
SKU DOM 132 Kategorije , ,

Opis

LED svijeća na baterije

Tražite li sigurnu i praktičnu zamjenu za klasične svijeće? Naša LED svijeća je idealno rješenje! Ova svijeća pruža toplu i ugodnu atmosferu bez rizika od otvorenog plamena ili topljenja voska.

Jedinstvena značajka naše LED svijeće je njezina realistična svjetlost koja stvara iluziju prave plamene svijeće. Svjetlost je meka i nježna, stvarajući ugodnu atmosferu bez ikakvih rizika povezanih s tradicionalnim svijećama.

Naša LED svijeća radi na baterije, što je čini izuzetno praktičnom. Možete je postaviti bilo gdje u svom domu bez potrebe za utičnicama ili produžnim kablovima. To je savršeno rješenje za dekoriranje stolova, polica ili bilo kojeg drugog mjesta.

Instalacija je brza i jednostavna – samo umetnite baterije i uključite svijeću. Nema potrebe za paljenjem ili gašenjem, jer se svijeća jednostavno uključuje i isključuje prekidačem.

Osim toga, naša LED svijeća je dugotrajna i ekološki prihvatljiva opcija. Zahvaljujući LED tehnologiji, ova svijeća troši minimalnu količinu energije i ima dug vijek trajanja, što je čini ekonomičnom i održivom opcijom.

Sigurna, praktična i ekološki prihvatljiva opcija za stvaranje ugodne atmosfere u vašem domu. Nabavite svoj primjerak danas i uživajte u bezbrižnom osvjetljenju!

Dodatne informacije

Odabir modela

Oblik srca, Oblik svijeće s voskom

4 recenzije za LED svijeća na baterije

  1. Slađana

  2. Lara

  3. MARINA G.

  4. Zdenka Josipović

    Super svijeca

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri