Lampa protiv komaraca

(4 recenzije korisnika)

13.14 (99.00 kn)

 • Učinkovito odbija komarce
 • Sigurna i bez kemikalija
 • Tiha i mirna
 • Pogodna za unutarnju i vanjsku upotrebu
 • Jednostavna za upotrebu
 • Učinkovito odbija komarce
 • Sigurna i bez kemikalija
 • Tiha i mirna
 • Pogodna za unutarnju i vanjsku upotrebu
 • Jednostavna za upotrebu
Zalihe:

6 na zalihi

SKU DOM 057 Kategorije ,

Opis

Inovativni uređaj koji pruža učinkovitu borbu i zaštitu od dosadnih komaraca.

Zaštitite se od uboda komaraca

Uživajte u mirnom i bezbrižnom boravku s ovom inovativnom lampom protiv komaraca. Lampa protiv komaraca pruža učinkovitu zaštitu od dosadnih uboda, omogućavajući vam da se opustite. S ovom lampom protiv komaraca možete uživati u sigurnom i ugodnom okruženju, bilo da se nalazite kod kuće ili na otvorenom.

Učinkovita zaštita

Lampa protiv komaraca koristi sofisticiranu tehnologiju privlačenja komaraca putem ultraljubičaste svjetlosti. Ultraljubičasta svjetlost privlači komarce, a zatim koristi tihu ventilatorsku snagu kako bi ih uhvatila i zadržala unutar zatvorenog spremnika.

Bez kemikalija i mirisa

Lampa pruža prirodnu i sigurnu zaštitu od komaraca bez korištenja štetnih kemikalija. Ne morate brinuti o izlaganju štetnim tvarima ili neugodnim mirisima.

Tiha i jednostavna

Lampa protiv komaraca radi tiho i neće ometati vaš san ili opuštanje. Možete je jednostavno uključiti i postaviti na željeno mjesto. Nema potrebe za složenim postavkama ili dodatnim održavanjem. Jednostavno je uključite i prepustite da odradi svoj posao umjesto vas.

Sigurno za djecu i kućne ljubimce

Lampa sadrži zaštitnu rešetku koja onemogućuje da djeca i ljubimci dotaknu unutrašnjost lampe. Ne koristi štetne kemikalije niti proizvodi pare ili neugodne mirise tako da možete sigurno disati.

Pogodna za vanjsku i unutarnju upotrebu

Lampa protiv komaraca je praktična za upotrebu u različitim prostorima, bilo da se radi o spavaćoj sobi, dnevnom boravku, terasi ili vrtu. Lampa je idealna za vanjske aktivnosti poput kampiranja, piknika ili roštiljanja. Bez obzira na okolinu, lampom protiv komaraca možete stvoriti sigurno i ugodno okruženje.

Dodatne informacije

Napon

220-240V

Frekvencija

50/60Hz

Okvirne dimenzije

Visina: 26cm, Promjer: 12cm

4 recenzije za Lampa protiv komaraca

 1. Stefanija Bačevina

  Vrlo solidna komunikacija, isporuka i roa, preporučujem.

 2. Mladen H.

  Zanimljiv proizvod ali mislim da bolje funcionira vani nego unutra

 3. Mladen Dolenec

  Sve je uredu

 4. Josip

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Česta pitanja

Kako djeluje lampa protiv komaraca?

Lampa protiv komaraca koristi ultraljubičasto svjetlo za privlačenje komaraca, a zatim ih uhvati i zadržava unutar uređaja pomoću ventilatorske snage. Na taj način pruža učinkovitu zaštitu od komaraca.

Koristi li lampa kemikalije?

Ne, naša lampa protiv komaraca ne koristi kemikalije. Pruža prirodnu zaštitu od komaraca bez potrebe za korištenjem štetnih tvari.

Može li se lampa koristiti vani?

Da, lampa protiv komaraca je pogodna i za unutarnju i vanjsku upotrebu. Možete je koristiti u spavaćim sobama, dnevnim boravcima, terasama, vrtovima i na kampiranju.

Koliko je tiha lampa u radu?

Lampa protiv komaraca radi vrlo tiho i neće ometati vaš san ili opuštanje.

Koliko je jednostavno održavati lampu?

Lampa protiv komaraca je jednostavna za korištenje i ne zahtijeva posebno održavanje. Samo je uključite i prepustite joj da obavi svoj posao. Povremeno je preporučljivo očistiti unutarnji spremnik.

Kako mogu naručiti lampu protiv komaraca?

Lampu protiv komaraca možete naručiti putem naše web stranice. Jednostavno odaberite željenu opciju i slijedite korake za naručivanje. Lampu možete naručiti i putem email adrese prodaja@lookapik.com ili porukom na broj 098 9969 416.

Close ✕

Cijena

Filteri