Krede za kosu Hot Huez

(2 recenzije korisnika)

Original price was: 5.18€ (39.03 kn).Current price is: 3.00€ (22.60 kn).

Ušteda: 2.18 €

Zalihe:

8 na zalihi

SKU LJEP 008 Kategorija

Opis

Krede za kosu Hot Huez su privremeno i zabavno rješenje za novi izgled.
Pakiranje krede za kosu Hot Huez sadrži 4 jarke boje. Pramenove kose možete brzo i jednostavno obojati u rozu, plavu, zelenu i boju fuksije (ljubičastu).
Za svaki izlazak možete prošarati kosu različitom nijansom. Brzo promijenite izgled i zabavljajte se uz Hot Huez.
Nanošenje je jednostavno: pramen kose prislonite uz boju i malo ga “frčete” dok prolazite cijelom duljinom kose. Tako će na kosi ostati više pigmenta i boja će biti sjajnija. Nakon bojanja kosu je potrebno iščetkati, da eventualni višak šarenih čestica ne završi na odjeći.
Dobro je početi sa jednom bojom dok ne “uđete u štos”, a kasnije razmislite i o kombiniranju više boja na istom pramenu. Kada upotrebljavate više boja na istom pramenu, pazite da se ne miješaju, jer će izgledati smeđe ili sivo. Rezultat će biti još zanimljiviji ako podignete kosu ili napravite raznobojnu pletenicu.
Ako ste plavuša, kredu nanosite na suhu kosu, kako bi se mogla isprati. Nanošenjem na svijetlu vlažnu kosu boja postaje polu-trajna i trebat će više pranja da bi nestala. Crvenokose i brinete mogu bojati vlažnu kosu, jer tako boja bolje pokriva i dobijete blistavu nijansu.
Svaki dan novi, zabavan izgled uz šarene pramenove!

2 recenzije za Krede za kosu Hot Huez

  1. Anoniman

    Krede su odlične, ostavljaju super trag i baš su vidljive za razliku od nekih proizvoda koje smo koristili. Ali pakiranje je katastrofa, plastike su se odmah raspale i kreda nije moguće kredu koristiti kao na slici. Snašli smo se za korištenje, ali iz tog razloga Pozitivna recenzija na krede, loša recenzija na pakiranje.

  2. Anoniman

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri