Top izbornik

Akcija!

Sprava za trbušnjake s rastezljivim trakama

799.00 kn 349.00 kn

Opis

Od sada ćete zahvaljujući ovoj klupi za trbušnjake ABDO Trainer Twist moći imati čvršće i privlačnije trbušne mišiće sa samo 5 minuta vježbanja na dan.

Sjedalica ove klupe za trbušnjake ABDO Trainer Twist može se pomicati lijevo-desno što vam omogućava potpunu pokretljivost dok vježbate trbušne mišiće.

Klupa za trbušnjake ABDO Trainer Twist vrlo se lako koristi. Ako se znate njihati u stolcu za njihanje, onda ćete znati koristiti ovu klupu za trbušnjake ABDO Trainer Twist kako biste ojačali srednji dio trbuha i smanjili njegov opseg. Jednostavno otpustite polugicu za micanje sjedalice i moći ćete se okretati i tako raditi na kosim trbušnim mišićima. Recite zbogom masnim naslagama! 

Klupa za trbušnjake ABDO Trainer Twist pruža vam mogućnost sveobuhvatnog treninga. Tajna je u tehnologiji učinkovitog vježbanja kojom se odlikuje ovaj uređaj. Klupa za trbušnjake ABDO Trainer Twist pruža vam otpor pri spuštanju i dizanju. Dvostruko djelovanje u upola manje vremena!

Osim toga uz ovu klupu za trbušnjake ABDO Trainer Twist ne morate naprezati vrat ili leđa kako biste imali savršene trbušne mišiće. Stražnji potpornji za glavu i vrat jamče vam minimalno naprezanje dok se njišete. U paket su uključene i dvije rastezljive trake za prsa.

Sadržaj:

  • Klupa za trbušnjake ABDO Trainer Twist
  • Upute za sastavljanje
  • Rastezljive trake / Gornje elastične trake

Možda će vam se također svidjeti…