IPL depilator – uklanjanje dlačica s impulsnim svjetlom

Original price was: 150.00€ (1,130.18 kn).Current price is: 75.00€ (565.09 kn).

Ušteda: 75.00 €

Postignite dugotrajno uklanjanje dlačica, uštedite na vremenu i trudu uz samo 4 tretmana IPL depilatorom!

Odličan za uklanjanje dlačica na raznim područjima tijela: bikini zone, pazuha, ruku ili nogu.

Uz 5 energetskih razina regulirajte odgovarajući intenzitet za Vaš tip kože, a IPL uređaj će se pobrinuti da Vaša koža bude savršeno glatka!

 

Postignite dugotrajno uklanjanje dlačica, uštedite na vremenu i trudu uz samo 4 tretmana IPL depilatorom!

Odličan za uklanjanje dlačica na raznim područjima tijela: bikini zone, pazuha, ruku ili nogu.

Uz 5 energetskih razina regulirajte odgovarajući intenzitet za Vaš tip kože, a IPL uređaj će se pobrinuti da Vaša koža bude savršeno glatka!

 

Zalihe:

3 na zalihi

SKU LJEP 088 Kategorija

Opis

Jednostavan, kompaktan i lagan za korištenje!

Sadrži 5 energetskih razina svjetlosnih impulsa:

 • Razina 1 (4 j/cm2)
 • Razina 2 (5 j/cm2)
 • Razina 3 (6 j/cm2)
 • Razina 4 (7 j/xm2)
 • Razina 5 (8 j/cm2)

Povećanjem razine impulsa povećavaju se i rezultati uklanjanja dlačica. Prilikom korištenja uređaja koristite obavezno zaštitne naočale koje su uključene uz proizvod kako bi spriječili odašiljanje svjetlosnih impulsa u vaše oči.  Preporuča se da započnete s najmanjom razinom snage.

Odaberite između dvije postavke: ručnu postavku za manja područja tijela poput bikini zone, pazuha,.. ili automatsku postavku za veća područja poput ruku i nogu.

Pričekajte 2 tjedna između prva 4 tretmana i 4 tjedna između sljedećih tretmana dok ne postignete željene rezultate.

 

Tehničke specifikacije

 • AC: 100-240V / 50-60 Hz – 0,75 A
 • DC: 12 V / 1,5 A
 • Valna duljina ≥ 530 nm
 • Površina tretmana: 3 cm2
 • Razina impulsa: 999999 (+/-1%)
 • Radna temperatura: 5-45
 • Dimenzije: 6,5 x 17 x 4 cm

Upute za korištenje

 1. Prije početka tretmana IPL depilatora, potrebno britvicom obrijati sve dlačice, a koža mora biti čista i suha. Ne smije se prije upotrebe uređaja dlačice uklanjati voskom, depilatorom ili pincetom. Također, koža ne smije biti izložena suncu najmanje 2 tjedna prije tretmana.
 2. Priključite priloženi adapter na utičnicu, te ga spojite na priključak uređaja, ekran će pritom treperiti nekoliko sekundi.
 3. Kako bi uređaj uključili ili isključili pritisnite crnu tipku na tri sekunde, koja se nalazi ispod crnog zaslona na uređaju. Ekran i ventilator će se aktivirati.
 4. Na ekranu su vidljivi podaci o broju preostalih bljeskova, ikona izabranog intenziteta, vrsta odabranog programa (ručni ili automatski) i ikona ventilatora. Kako bi odabrali iduću razinu intenziteta potrebno je kratko pritisnuti tipu za uključivanje/isključivanje.
 5. Kada ste odredili intenzitet i program, stavite zaštitne naočale.
 6. Automatski način rada: pritisnite plavu tipku na 3 sekunde, te postavite plavi vrh uređaja u okomit položaj na kožu i polako njome klizite ne gubeći kontakt s kožom. Pokušajte izbjeći  tretiranje uređajem kožu na istom mjestu.
 7. Ručni način rada: pritisnite plavu tipku na 5 sekunde i ikona s tri točke na zaslonu će nestati s ekrana. Postavite plavi vrh uređaja u okomit položaj na kožu i jednom pritisnite plavu tipku za odašiljanje impulsa. Ako ne osjećate nikakvu nelagodu, povećajte razinu intenziteta.
 8. Pokušajte koristiti uređaj s različitim razinama snage dok ne dosegnete najvišu razinu koja Vam neće smetati.  Kada završite jedan dio tijela, podignite uređaj i postavite plavi vrh uređaja (glavu) na slijedeće područje kože.
 9. Ako nakon sat vremena od početka tretmana ne osjećate nikakve štetne učinke korištenja uređaja, možete nastaviti tretman na jednakom intenzitetu.
 10. Nakon što ste završili s tretmanom izbjegavajte izlaganje suncu na onim dijelovima tijela na kojima ste koristili uređaj putem razine energije od 2-5.
 11. Uređaj isključite pritiskom na crnu tipku za uključivanje/isključivanje – na ekranu će se prikazati odbrojavanje od 10 sekundi. Nemojte isključiti kabel dok se na zaslonu ne prikaže oznaka “OFF”.

 

Normalno je da se tijekom tretmana osjeti blagi osjećaj topline i trnca, te blago crvenilo kože. Ako primijetite promjene poput: jakog crvenila kože, mjehurića ili opeklina odmah prestanite s korištenjem uređaja.

Plavi dio odnosno glavu uređaja možete očistiti lagano vlažnom krpicom, pa je zatim osušite.

 

Uključeno uz proizvod

 • IPL depilator
 • Adapter za punjenje
 • IPL zaštitne naočale
 • Britvica

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri