Igračka za bojanje periva

Original price was: 6.50€ (48.97 kn).Current price is: 1.00€ (7.53 kn).

Ušteda: 5.50 €

Periva igračka za bojanje koja iznova potiče dječju maštu, vještine, ali i preciznost!

Bezbroj mogućih kombinacija obojane igračke svaki će put iznova zaintrigirati vaše mališane 🙂

Periva igračka za bojanje koja iznova potiče dječju maštu, vještine, ali i preciznost!

Bezbroj mogućih kombinacija obojane igračke svaki će put iznova zaintrigirati vaše mališane 🙂

Zalihe:
SKU N/A Kategorije ,

Opis

Igračka za bojanje periva

Neka vaše dijete oboji igračku, a vi je po djetetovoj želji, operite u perilici rublja kada će se igračka vratiti u prvobitno stanje!

Tražite li kreativnu igračku koja će potaknuti maštu vašeg djeteta? Naša periva igračka za bojanje savršen je izbor! Dizajnirana s ciljem poticanja kreativnosti i zabave, ova igračka omogućuje vašem djetetu da izrazi svoju umjetničku stranu bez brige o mrljama ili neredu.

Jedinstvena značajka naše igračke za bojanje je njena perivost. S posebno dizajniranim markerima i površinom koja se lako briše, vaše dijete može crtati, bojati i izmišljati bez straha od trajnih mrlja ili oštećenja.

Naša igračka dolazi s različitim motivima za bojanje, prilagođenim različitim interesima i uzrastima djece. Bez obzira voli li vaše dijete crtati životinje, prirodu ili fantastične likove, sigurno će pronaći nešto što mu se sviđa.

Osim što potiče kreativnost, igračka za bojanje također je odličan alat za razvoj fine motorike i koordinacije oka i ruke kod djece. Kroz proces bojanja, djeca razvijaju svoje vještine i istovremeno uživaju u zabavnom i edukativnom iskustvu.

Instalacija je brza i jednostavna, a kompaktan dizajn čini ovu igračku idealnom za kućnu i putničku upotrebu. Vaše dijete može uživati u kreativnom bojanju gdje god da idete!

Ukratko, naša periva igračka za bojanje je zabavna, sigurna i edukativna igračka koja će oduševiti vaše dijete. Nabavite svoj primjerak danas i potaknite dječju kreativnost na inspirativan i bezbrižan način!

Igračka je dostupna u 3 oblika: leprit, avion i medo
Dimenzija igračke: 12×10 cm
Dob: 3+

Uz igračku uključeno je 4 flomastera u zelenoj, plavoj, žutoj i crvenoj boji

Dodatne informacije

Vrsta

avion, leptir, medo

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri