Filamenti za 3D olovku

13.14 (99.00 kn)

 • Dostupni u raznim bojama
 • Jednostavni za korištenje
 • Omogućuje stvaranje 3D predmeta
 • Dostupni u raznim bojama
 • Jednostavni za korištenje
 • Omogućuje stvaranje 3D predmeta
Zalihe:

7 na zalihi

SKU IGR 085 Kategorije ,

Opis

Filamenti za 3D olovku – Kreativnost u vašim rukama

Ovi zamjenski filamenti za 3D olovku omogućuju vam da stvarate trodimenzionalne objekte na jednostavan način. Sa širokim rasponom boja i materijala, ovi filamenti su idealan dodatak za vašu 3D olovku. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni umjetnik, filamenti vam pružaju neograničene mogućnosti za vaše kreativne projekte.

Zamjenski filamenti za 3D printer olovku sa 6 glavnih boja omogućit će vam da modelirate što god vam padne na pamet. Zahvaljujući dugim nitima od 5 metara neće vam ponestati materijala.

Dugački, izdržljivi i visokokvalitetni

Filamenti su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji omogućuju glatko i precizno nanošenje. Dostupni su u različitim bojama, ovi filamenti pružaju izvanredne rezultate u svakom koraku vašeg umjetničkog procesa

Prednosti filamenata za 3D olovku:

 • Širok raspon boja: Filamenti su dostupni u različitim bojama, što vam omogućuje da stvarate šarene i živopisne objekte. Izražavajte svoju kreativnost i dajte svojim projektima osobnost.
 • Jednostavno korištenje: Filamenti se jednostavno umetnu u 3D olovku i spremni su za kreativno stvaranje. Nema potrebe za dodatnim alatima ili tehničkim vještinama.
 • Precizno nanošenje: Filamenti omogućuju precizno nanošenje materijala, što vam daje potpunu kontrolu nad vašim projektima. Bez obzira jeste li u potrazi za finim detaljima ili želite napraviti čvrstu strukturu, ovi filamenti će zadovoljiti vaše potrebe.

Sadržaj pakiranja:

 1. Sadržaj: 10 koluta, punjenja za 3D printer olovku
 2. Boje: crna, bijela, siva, plava, zelena, žuta, svijetlo roza, breskvasta boja roze i ljubičasta
 3. Duljina niti: 5 metara

Oživite svoje ideje uz filamente za 3D olovku. Stvarajte trodimenzionalne objekte u boji i izražavajte svoju kreativnost na novi način. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni umjetnik, filamenti će vam pružiti nevjerojatne mogućnosti za stvaranje.

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Česta pitanja

Koliko dugo traje jedan filament?

Trajanje filamenata ovisi o njihovoj debljini i intenzitetu upotrebe. Generalno, jedan filament može trajati nekoliko sati do nekoliko dana.

Mogu li miješati različite boje filamenata?

Da, filamenti se mogu miješati kako bi se postigle različite nijanse i efekti. Kreativno se igrajte s bojama i stvarajte jedinstvene objekte.

Kako mogu zamijeniti filament u 3D olovci?

Zamjena filamenata u 3D olovci je jednostavna. Najprije provjerite upute proizvođača za vaš model olovke. Obično je potrebno izvući prethodni filament iz unutarnjeg mehanizma, a zatim umetnuti novi filament sve dok ne bude dovoljno čvrsto pričvršćen.

Close ✕

Cijena

Filteri