Dvostruka kamera za motocikle (prednja i zadnja)

Original price was: 92.77€ (698.98 kn).Current price is: 79.00€ (595.23 kn).

Ušteda: 13.77 €

Zalihe:

Nema na zalihi

SKU AUT 052 Kategorije ,

Opis

Specifikacije: 

 • Video rezolucija: HD
 • Zaslon: LCD
 • Maksimalna memorija: 32GB
 • Video format: AVI (MJPEG)
 • Video rezolucija: 1080P/720P/480P
 • Baterija: ugrađena litijska baterija
 • Format slike: JPG
 • Jezik: višejezičan (kineski, engleski, ruski, japanski, korejski)
 • Memorijska kartica: TF kartica, max 32GB
 • Sistem: Windows 2000, Windows xp, Windows 7, Windows 10 itd.
 • G-senzor
 • Snimanje videa, slikanja, snimanje zvuka, detektor pokreta.

Informacije o proizvodu

Tipka za potvrdu/OK tipka
U načinu snimanja pritisnite ovaj gumb za pokretanje/pauziranje snimanja videa. U načinu rada za fotografiranje, pritisnite ovaj gumb za pokretanje/pauziranje načina snimanja fotografija. U načinu pregledavanja datoteka, pritisnite ovaj gumb za reprodukciju/pauzu u načinu reprodukcije videozapisa, pod drugim postavkama radi kao gumb OK.

Menu/MODE tipka

U stanju pripravnosti držite ovu tipku pritisnutom kako bi se pojavio izbornik s postavkama različitih funkcija, na primjer: “Rezolucija”, “Trajanje videa”, “Video način rada” i “Postavljanje”, koristeći ga s tipkom gore/dolje, omogućuje odabir specifične sadržaje jelovnika. Pritisnite tipku za prebacivanje između Video/Fotografija/Replay.

Gore/ZAKLJUČANO tipka

U stanju pripravnosti, pritisnite ovu tipku za prebacivanje na pregled prednje leće, pretpregled stražnje leće i način pregleda dvostruke leće, gornji dio zaslona prikazuje “A” način leće kada se prebacuje na pregled prednje leće, gornji dio dijela zaslona prikazuje “B” način leće kada prijeđe na pregled stražnje leće, a gornji dio zaslona prikazuje “AB” način leće kada se prebacuje na dvostruki pregled leće. Pod odabirom izbornika ili statusom drugih postavki, pritisnite ovaj gumb za odabir funkcije prema gore.

Dolje/paljenjenje
Držite ovu tipku da biste uključili/isključili uređaj. U načinu rada za snimanje videa pritisnite ga za otvaranje ili zatvaranje glasovnog snimanja: pod odabirom izbornika ili statusom drugih postavka pritisnite ovaj gumb za odabir funkcije prema dolje.

Reset rupa
U bilo kojem načinu nakon pokretanja uređaja, pritisnite tipku za resetiranje kako biste ponovno pokrenuli uređaj.

Opis funkcije Menia

Rezolucija se usvaja za postavljanje kvalitete videa/fotografije uređaja. Dva su formata dostupna za video mod: VGA i HD

1)VGA-VGA je video način s rezolucijom od 640×480, ima relativno nisku rezoluciju za snimanje videa, a video zauzima manje prostora za pohranu.

2) HD- HD je način razlučivanja videozapisa visoke razlučivosti, vrijednost je 1280*720P, ima visoku razlučivost za snimanje videozapisa, a videozapis zauzima više prostora za pohranu.

Postavljanje

Postavljanje specifikacije proizvoda u izborniku, uključuje ravnotežu bijele boje, kompenzaciju ekspozicije, detekciju pokreta, snimanje glasa, praćenje parkiranja, senzor gravitacije, brzi ton, datum i vrijeme, automatsko isključivanje, jezik, frekvenciju, dodatnu lampu, čuvar zaslona, formatiranje, vraćanje datotečnih postavki, funkcija verzije firmware-a. Postupajte prema odgovarajućim postavkama!

 • balans bijele boje
  opisuje kombinaciju triju boja; crvene, zelene i plave, različiti bijeli efekti prikazani su pod različitim svjetlima. Automatski, sunčeva svjetlost, fluorescencija, naoblaka su izborni
 • stupanj ekspozicije znači intenzitet ekspozicije slike, što je veća vrijednost ekspozicije to je svjetlo jače. Šest razina uključujući -3,-2,-1,0,1,2,3 su izborne
 • detekcija pokreta znači da će se video automatski omogućiti kada uređaj otkrije da postoji promjena bljeskalice na slici. Uključuje se kada je vozilo u stanju parkiranja radi nadzora automobila i čuvanja dokaza, uključivanje/isključivanje je izborno.
 • snimanje glasa znači omogućiti ili onemogućiti funkciju snimanja glasa prilikom snimanja videa. ON/OFF funkcija nije obavezna. Kada je tipka na ON, to znači omogućiti snimanje glasa, kada je postavljen na OFF, to znači da nije omogućena funkcija snimanja glasa
 • praćenje parkiranja nije obavezno, kada je UKLJUČENO, uređaj će automatski početi snimati video u trajanju od 1 minute kada detektira vibraciju automobila, a video će biti spremljen s nazivom datoteke koji počinje sa SOS u mapi, datoteka se neće izbrisati kada je omogućeno kružno video snimanje
 • time watermaking znači prikazati vrijeme snimanja videa ili fotografije. U načinu reprodukcije videozapisa vrijeme će se automatski ažurirati. Kada je vodeni žig postavljen na UKLJUČENO, vrijeme će biti prikazano u videu ili slici, kada se njegovo ISKLJUČENO vrijeme neće prikazati
 • senzor gravitacije koristi se za automatsku identifikaciju je li se automobil sudario za hitne slučajeve kada dođe do sudara može snimiti video prije i poslije sudara i spremiti kao poseban video. Senzor gravitacije se može postaviti na ON/OFF, a osjetljivost na gravitaciju može se postaviti na High, Medium i Low (visoku, srednju i nisku).
 • brzi ton-može biti postavljen na uključeno / isključeno
 • datum/vrijeme- omogućeno je ručno postavljanje datuma i vremena od strane korisnika.
 • automatsko isključivanje- kada je ova opcija omogućena, uređaj će se automatski isključiti u postavljeno vrijeme kada ne radi za snimanje videa i kada se njime ne upravlja. Gašenje, 10sec,20sec i 30sec izborne su opcije. Kada je uređaj postavljen na OFF neće se automatski ugasiti.
 • frekvencija izvora svjetlosti-postavljen je za različite frekvencije izvora svjetlosti u različitim zemljama
 • funkcija dodatne lampe- opcija ON/OFF su izborne. Kada je uređaj postavljen na ON opciju, može pružiti izvor svjetosti u mračnom okruženju.

 

Postupak za provjeru je li snimač uključen i jesu li prednja i stražnja leća normalno prikazane:

1. prvo spojite snimač s dodatkom za objektiv

2. Korištenje USB žice za spajanje napajanja (5VIA)
Nakon uključivanja, display će se nastaviti instalirati.

Pronađite ACC strujni vod pomoću univerzalnog mjerača.

1. kada se univerzalni mjerač postavi u zupčanik istosmjernog napona, crna olovka mjerača spojena je na negativni pol baterije, a crvena olovka mjerača spojena je na liniju

2. kada je u slučaju da je ACC datoteka ISKLJUČENA, pokazat će da nema izlaza, a univerzalni mjerač neće prikazati nikakav zaslon kada je u stanju UKLJUČENO, i prikazuje da je pronađen plin u električnoj liniji ACC

3. ako ACC linija nije pronađena, koristite probnu liniju crvenom olovkom dok se ne pronađe ACC kabel za napajanje (crna olovka ostaje negativna)

Ako je leća loša ili memorijska kartica nije umetnuta, uređaj će se oglasiti zvučnim signalom

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri