Društvena igra dvostrani PIKADO

(1 recenzija korisnika)

15.79 (118.97 kn)

Ovu igru svatko mora imati u svojem domu, posebno kada stigne Vaše omiljeno društvo! Zaigrajte i saznajte tko je najbolji u gađanju. Natjecajte se sa prijateljima i odlično se zabavite!

Ovu igru svatko mora imati u svojem domu, posebno kada stigne Vaše omiljeno društvo! Zaigrajte i saznajte tko je najbolji u gađanju. Natjecajte se sa prijateljima i odlično se zabavite!

Zalihe:

Nema na zalihi

SKU ZAB 6 Kategorije ,

Opis

Ovaj klasični pikado nudi dvije igre u jednom. Dobivate 2 seta u jednom, samo okrenete pikado na drugu stranu i birate klasičan 20-bodovni pikado ili bikovu-igra! Ovo je super za početnike i napredne igrače pod istim uvjetima.

 • Jednostavan za korištenje- postavlja se na zid pomoću metalnog držača
 • Precizan- zahvaljujući metalnim graničnicima, dijelovi mete jasno su podijeljeni.
 • S jedne strane strelice je klasična meta sa bočnim brojevima, a s druge pojednostavljena crno-bijela meta s točkama 1–9.

Pikado pravila

Igra u kojoj natjecatelj iz ruke baca strelice pokušavajući pogoditi određena polja unutar okrugle mete nazivamo pikado. Pikado je igra za razonodu i veoma je popularna, a protekom vremena razvila se u profesionalni sport.

 • Pikado pravila određuju način natjecanja i kako se pobjeđuje u igri. Pobjednik je onaj koji zbrajanjem poena pogođenih na meti prije dovede početni broj bodova (301 ili 501) na nulu. Dakle od početnog broja poena oduzima se broj poena pogođenih u igri.
 • Igrači naizmjenično bacaju po 3 strelice, a igru počinje onaj koji je prije same igre bacanjem jedne strelice pogodio centar ili bio bliži centru mete.
 • Liniju bacanja igrač ne smije nagaziti ili prijeći stopalom, ali ju može prijeći zračnom linijom naginjanjem i pružanjem ruke.
 • Sam izlaz iz seta ne može se napraviti na način da se izađe pogotkom broja koji vam je ostao kako bi došli do nule. Na primjer, ako je vaš rezultat 16, pobijediti ne možete na način da pogodite segment broja 16, već morate pogoditi mali dio segmenta 8 koji segment 8 množi sa 2.
 • Dakle, završno bacanje mora biti duplo ili ako vam je ostalo 50 poena, pogađanjem mete u sredinu, takozvani Bull’s Eye. Pikado pravila ovise o inačici pikado igre koju ste odlučili igrati, a svakako ćete se zabaviti i osjetiti natjecateljski žar igrajući pikado.

 

Ovaj pikado set sastoji se od:

 • 6 plastičnih strelica (3x zelene, 3xcrvene) sa čeličnim vrhovima
 • jedna pikado daska

1 recenzija za Društvena igra dvostrani PIKADO

 1. Helena

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri