Bluetooth zvučnik sa LED svijetlom HL-168

10.00 (75.35 kn)

Ušteda: 3.14 €

Odaberite i slušajte svoje omiljene pjesme na ovom bluetooth zvučniku, i uživajte u prikazu raznih boja LED svjetala za bolju atmosferu!

Odaberite i slušajte svoje omiljene pjesme na ovom bluetooth zvučniku, i uživajte u prikazu raznih boja LED svjetala za bolju atmosferu!

Zalihe:

4 na zalihi

Opis

Specifikacije:

 • Izlazna snaga:5W
 • Kapacitet baterije: 1200mAh
 • Veličina zvučnika: 4 inča
 • Vrijeme reprodukcije: 4 sata
 • Podešavanje razine glasnoće
 • Visoki kapacitet sa punjivom litij baterijom
 • Podržava audio ulaze: memorijsku karticu, USB ili AUX
 • Prilikom reprodukcije zvučnik svijetli šarenim LED svijetlima
 • Dostupan u crnoj boji


Upute za korištenje

1. Reprodukcija audio datoteka: okrenite prekidač napajanja na stražnjoj ploči u položaj ON kako biste uključili uređaj. U to će vrijeme indikator napajanja svijetliti. Zatim možete umetnuti flash disk ili SD karticu s audio datotekama MP3 formata u USB ili SD priključak. A uređaj će automatski reproducirati pjesme spremljene na flash disku ili SD kartici.

2. Promjena načina rada: uređaj reproducira datoteke na slijedeći način, na primjer, ako umetnete SD karticu dok se reproduciraju zapisi na flash disku, uređaj će automatski prvo reproducirati zapise na SD kartici (indikator SD svijetli). Pritiskom na tipku MODE na uređaju možete promijeniti stanje između flash disk i SD kartice za sadržaj koji će se reproducirati.

3. Podešavanje glasnoće – u stanju reprodukcije pritisnite VOL- ili VOL + za smanjenje ili povećanje glasnoće

4. Odabir pjesme: prilkom reprodukciji pritisnite strelice ulijevo ili strelice udesno na uređaju za odabir prethodne ili sljedeće pjesme.

5. Audio ulaz – s priloženim podatkovnim kabelom ili adapterom možete spojiti uređaj s vanjskim multimedijskim audio izvorima preko priključka.Nakon povezivanje postavite način rada na aux pritiskom na tipku Mode na uređaju. U to vrijeme, indikator aux svijetli sugerirajući da uređaj može reproducirati MP3 i MP4.

6. Audio izlaz – u stanju reprodukcije ako povežete uređaj sa slušalicama možete slušati sadržaje putem slušalica ili reproducirati audio datoteke putem vanjskog playera odnosno zvučnika.

7. Punjenje baterije – baterija koja se može puniti ugrađena je u ovaj uređaj, ako je snaga u bateriji potrošena, trebali biste je promijeniti prije rada s uređajem. Za punjenje istrošene baterije možete umetnuti jedan kraj priključenog podatkovnog kabela u USB priključak računala, a drugi u DC-5V priključak na uređaju

U paketu je uključeno:

 • zvučnik
 • adapter za punjenje

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri