Biomagnetne naušnice za mršavljenje Slimagnetic

(6 recenzije korisnika)

6.50 (48.97 kn)

 • Prirodan način mršavljenja
 • Smanjuje apetit
 • Poboljšava metabolizam
 • Jednostavna uporaba
 • Prirodan način mršavljenja
 • Smanjuje apetit
 • Poboljšava metabolizam
 • Jednostavna uporaba
Zalihe:

Nema na zalihi

SKU ZDR 052 Kategorija

Opis

Biomagnetne naušnice za mršavljenje Slimagnetic su inovativan proizvod koji vam pomaže u postizanju vaših ciljeva mršavljenja na prirodan način. Ove naušnice koriste princip magnetne terapije kako bi potakle metabolizam i pomogle u smanjenju apetita.

 • Ugodne i jednostavne za korištenje
 • Pomaže kod gubitka težine
 • Pridonosi bolje osjećaju općega blagostanja

Prirodan način mršavljenja: Slimagnetic naušnice koriste magnetnu terapiju koja potiče prirodne procese u tijelu i pomaže u gubitku kilograma bez upotrebe kemijskih supstanci ili rigoroznih dijeta.

Smanjuje apetit: Magnetna stimulacija može pomoći u smanjenju osjećaja gladi i kontroli apetita. Ove naušnice mogu biti korisne za osobe koje se bore s prejedanjem ili čestim grickanjem.

Poboljšava metabolizam: Slimagnetic naušnice potiču cirkulaciju i metabolizam, što može pomoći u sagorijevanju kalorija i pretvaranju masnih naslaga u energiju. To može rezultirati poboljšanom tjelesnom linijom i više energije.

Jednostavno korištenje: Naušnice se jednostavno pričvršćuju na uho i mogu se nositi tijekom svakodnevnih aktivnosti. Nema potrebe za dodatnim vremenskim angažmanom ili posebnim rutinama.

Materijal: Čelik, Sjajni premaz, Magnet s velikom snagom privlačenja
Dimenzije cca: 1 x 0,5 x 1 cm

Dodatne informacije

Dimenzije1 × 0.5 × 1 cm

Video

6 recenzija za Biomagnetne naušnice za mršavljenje Slimagnetic

 1. Anoniman

 2. Renata

 3. Martina

 4. Dijana

 5. Senka

 6. Marijana B.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Česta pitanja

Kako funkcioniraju Slimagnetic naušnice za mršavljenje?

Slimagnetic naušnice koriste magnetnu terapiju koja potiče metabolizam, smanjuje apetit i potiče prirodno sagorijevanje kalorija.

Koliko dugo trebam nositi naušnice da bih vidio rezultate?

Rezultati mogu varirati ovisno o osobi, ali preporučuje se nošenje naušnica tijekom većeg dijela dana kako bi se postigli najbolji rezultati.

Postoje li neke nuspojave pri korištenju Slimagnetic naušnica za mršavljenje?

Slimagnetic naušnice su sigurne za upotrebu i nemaju poznate nuspojave. Međutim, ako imate neke posebne zdravstvene uvjete, preporučljivo je konzultirati se s liječnikom prije upotrebe.

Kako mogu naručiti naušnice za mršavljenje?

Naušnice za mršavljenje možete naručiti putem naše web stranice. Jednostavno odaberite željenu opciju i slijedite korake za naručivanje. Naušnice možete naručiti i putem email adrese prodaja@lookapik.com ili porukom na broj 098 9969 416.

 

Close ✕

Cijena

Filteri