Aparat za pravljenje zdravih voćnih sladoleda

Akcija!

Aparat za pravljenje zdravih voćnih sladoleda

699.00 kn 299.00 kn

Podjeli prijateljima

Opis

Ljeto je pred vratima, a što bolje nego ga dočekati uz aparat za pripremu smrznutog jogurta Yogu Joy?

Riječ je o brzom i jednostavnom načinu pripreme slasnih domaćih voćnih sladoleda s jogurtom. Vaš će užitak biti utoliko veći jer ćete moći pratiti čitav proces pripreme ukusnih zdravih domaćih smrznutih jogurta, bez umjetnih bojila i konzervansa. Uživajte u najboljem sladoledu kod kuće uz aparat za pripremu smrznutog jogurta Yogu Joy! Vrlo je jednostavan za korištenje:

  • Samo trebate zamrznuti voće koje želite dodati: banane, jagode, kivije i sl. Prije nego li ih stavite u Yogu Joy, pričekajte 10-15 minuta kako bi vaš sladoled bio kremastiji i ne previše zaleđen.  
  • Postavite voće na vrh te pritisnite i ono će izaći u obliku sladoleda. Tad dodajte jogurt kako bi bio slađi i kremastiji. Ako želite možete dodati i komadiće čokolade, oraha i sl.

Yogu Joy idealno je rješenje za osobe s netolerancijom na laktozu ili gluten budući da se u njemu mogu pripremiti voćni sladoledi bez dodavanja mlijeka ili mliječnih derivata. Ujedno je i idealan za osobe koje žele paziti na liniju bez odricanja slasnih prirodnih sladoleda s niskim udjelom kalorija i šećera. Uz aparat za pravljenje smrznutog jogurta Yogu Joy vi birate namirnice!

Snaga: 220 W.

Okvirne mjere: 15,5 x 35 x 16 cm.

 

Nema proizvoda u košarici
0