Alarm za prozore i vrata

(4 recenzije korisnika)

Original price was: 6.50€ (48.97 kn).Current price is: 4.00€ (30.14 kn).

Ušteda: 2.50 €

Sigurnosni uređaj koji štiti vaš dom od neovlaštenog ulaska.

 • Pouzdana sigurnost
 • Jednostavna instalacija
 • Prijenosan i glasan

Sigurnosni uređaj koji štiti vaš dom od neovlaštenog ulaska.

 • Pouzdana sigurnost
 • Jednostavna instalacija
 • Prijenosan i glasan
Zalihe:

196 na zalihi

SKU DOM 014 Kategorija

Opis

Alarm za prozore i vrata je praktičan sigurnosni uređaj koji štiti vaš dom od neovlaštenog ulaska. Ovaj alarm je kompaktan i jednostavan za upotrebu, što ga čini idealnim zaštiti vaših prozora, vrata i drugih otvora u domu. Pomoću snažnog zvučnog signala alarm vas upozorava na potencijalnu prijetnju i odvraća neželjene posjetitelje.

Alarm se jednostavno i brzo postavlja i aktivira. Za postavljanje potrebno je manje od jedne minute. Dovoljno je skinuti zaštitni omotač i zalijepiti na prozor ili vrata. Aktivacijom alarma na ON alarm detektira otvaranje i ispušta zvuk jačine 90 dB. Alarm radi na baterije koje su priložene uz uređaj.

 • Pouzdana sigurnost: Alarm za prozore i vrata pruža pouzdanu zaštitu od provala i ulazaka bez dozvole. Njegov snažan zvučni signal upozorava vas i okolne susjede na potencijalnu prijetnju, što može odvratiti potencijalne provalnike.
 • Jednostavna instalacija: Ovaj alarm je jednostavan za postavljanje na prozore, vrata ili druge otvore. Jednostavno ga pričvrstite na željeno mjesto pomoću priložene ljepljive trake ili vijaka. Nema potrebe za kompliciranim instalacijskim postupcima ili dodatnim alatima.
 • Višestruka upotreba: Alarm za prozore i vrata može se koristiti na različitim mjestima u vašem domu, kao što su ulazna vrata, prozori, balkonska vrata i garažna vrata. Prikladan za upotrebu u uredima, apartmanima, hotelima i drugim prostorima.

4 recenzije za Alarm za prozore i vrata

 1. Ana Marija H.

  Odličan!radi kao i što je opisano u reklami!super proizvod.

 2. Sanja

 3. Daria

 4. Anoniman

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Česta pitanja

Kako radi alarm za prozore i vrata?

Alarm za prozore i vrata radi na principu senzora koji detektira otvaranje ili pomicanje prozora ili vrata. Kada se detektira neželjeno otvaranje, alarm emitira snažan zvučni signal koji vas upozorava na mogući ulazak bez dozvole.

Koliko je glasan zvučni signal alarma?

Zvučni signal alarma za prozore i vrata je dovoljno glasan da upozori vas i okolne susjede na moguću prijetnju. Obično ima jačinu zvuka od 90 dB ili više što je dovoljno da odvrati potencijalne provalnike.

Kako mogu naručiti alarm za prozore i vrata?

Alarm za prozore i vrata možete naručiti putem naše web stranice. Jednostavno odaberite željenu opciju i slijedite korake za naručivanje. Alarm možete naručiti i putem email adrese prodaja@lookapik.com ili porukom na broj 098 9969 416.

 

Close ✕

Cijena

Filteri