Akupresurni magnet za prestanak pušenja

Original price was: 13.14€ (99.00 kn).Current price is: 7.00€ (52.74 kn).

Ušteda: 6.14 €

Zalihe:

7 na zalihi

Kategorija

Opis

Magnetska terapija se koristi kod pušača već tisućama godina. Blagi pritisak na određene točke na tijelu, mozak obrađuje odgovorom koji može biti od pomoći u liječenju za prestanak pušenja ili mršavljenje.

Ova metoda zove se Aurikuloterapija, razvijena je u 1950- im godinama. Metoda je patentirana, certifirana i odobrena od strane Svjetske zdravsvene organizacije. Njezini učinci temelje se na činjenici da je Vaše unutarnje uho živčano povezano s većim dijelom Vašeg tijela. Vršeči utjecaj na uši, možete kontrolirati svoju bol, smiriti živce, i naposljetku, smanjiti želju za pušenjem. Kinezi koriste ovu metodu već desetljećima, no konaćno je dostupna za sve.

Dakle, stavljajući magnet za prestanak pušenja, tlak se određuje u ušnoj školjci koja aktivira neurotransmitere koji olakšavaju odustanak od navike pušenja. Pri prestanku pušenja s biomagnetnom energijom dokazano je da pomaže u smanjenju žudnje, tjeskobe i simptome apstinencije.

Diskretno, može se koristiti tijekom cijelog dana, magnet je stalna pomoć pri prestanku pušenja na prirodni način!

Akupresurni magnet za prestanak pušenja!

Revolucionaran izum zasnovan na drevnim orijentalnim tehnikama akupresure i magnetoterapije koja uključuje vršenje pritiska na ključne točke na tijelu kako bi mozak poslao reakciju koja pomaže u određenim tretmanima. Vrlo je učinkovit za prestanak pušenja, budući da magneti vrše pritisak na točke na uhu koje smanjuju tjeskobu i potrebu za pušenjem.

Izrađen od magnetiziranog metala
Diskretan i jednostavan za korištenje
Prirodan, jednostavan i učinkovit tretman za prestanak pušenja (bez nuspojava)
2 magneta različitih veličina koji se drže zajedno na uhu zahvaljujući magnetizmu
Okvirni promjer x visina: 0,4 x 0,2 cm (mali magnet) i 0,7 x 0,2 cm (veliki magnet)

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Close ✕

Cijena

Filteri