Povrat i reklamacije

Kupac ima pravo odustati od narudžbe u bilo kojem trenutku prije primitka paketa sa naručenim proizvodima. Ako od narudžbe želi odustati nakon što je pošiljka predana dostavnoj službi, Kupac ima pravo odbiti primitak paketa bez dodatnih troškova. Ukoliko sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi Kupac pošiljku može vratiti, a Prodavatelj će mu poslati ispravni proizvod bez dodatnih troškova poštarine. Kupac ima pravo na povrat sredstava u roku 14 dana od dana primitka proizvoda, bez navođenja razloga povrata. Od prava povrata izuzeti su proizvodi sa vidljivim znakovima korištenja ili ambalažom koja se nakon otvaranja ne može vratiti u prvobitno stanje. Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni uz priloženi račun koji je isporučio prodavatelj.

Uz vraćene proizvode, Kupac mora priložiti:

  • Broj tekućeg/transakcijskog računa (IBAN broj računa) na koji će se izvršiti povrat novčanih sredstava
  • Račun koji je izdan od strane Relax Obrta
  • Opis problema/reklamacije priložen uz proizvod
  • Ime, prezime, adresu i broj mobitela kupca.

 

Ukoliko nedostaju podaci koji su navedeni iznad i nisu priloženi uz proizvod, prodavatelj nije u mogućnosti izvršiti povrat sredstava.

Proizvodi koji su isporučeni u kompletu (npr. set tajica) moraju biti vraćeni u kompletu.

Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom, već samo pošiljke za koje nije potrebno podmiriti dodatne troškove. Svi ostali slučajevi rješavaju se u procesu reklamacije, shodno propisima Zakona o zaštiti potrošača i Zakona o obveznim odnosima.

O reklamaciji Kupac je dužan Prodavatelja obavijestiti pismenim putem na mail info@lookapik.com!

Trošak dostave za vraćanje proizvoda u slučaju raskida ugovora sklopljenog na daljinu snosi kupac.

Rok za povrat sredstava je moguć jedino u slučaju da proizvod bude vraćen unutar 14 dana od primitka istoga.

Slanje proizvoda na servis, kao i povrat proizvoda prema kupcu, trošak dostave snosi kupac.

Proizvodi poslani od strane kupaca na račun obrta Relax neće biti preuzeti.

Nakon primitka vraćenih ili reklamiranih proizvoda Prodavatelj će provjeriti opravdanost zahtjeva, ukoliko je povrat neopravdan obavijestiti će Kupca.

U slučaju opravdanog zahtjeva za povrat ili reklamacije, Prodavatelj će najkasnije u roku 30 dana od primitka pošiljke sa vraćenim ili reklamiranim proizvodima na transakcijski račun Kupca uplatiti iznos u prodajnoj vrijednosti vraćenog ili reklamiranog proizvoda. Ukoliko se radi o zamjeni proizvoda za drugi proizvod iz našeg asortimana, kupac snosi troškove dostave slanja i primitka novog paketa.

Close ✕

Cijena

Filteri