Ekološki prihvatljivo čišćenje parnim čistačem

Nikada kao do sada, nije se toliko pridavalo važnosti čišćenju i dezinfekciji. Ponekad imamo dojam da ništa nije dovoljno dobro očišćeno. Korištenje svih silnih kemijskih sredstava da bismo dobro očistili i dezinficirali prostor i predmete koje koristimo nije zdravo niti ekološki prihvatljivo. Troškovi su veliki, osim što nam treba različito sredstvo za različitu površinu, zauzimaju nam dragocijen prostor.

Uobičajena sredstva su štetna

Dokazano je da mnoga od uobičajenih sredstava za čišćenje imaju kancerogena svojstva i mogu uzrokovati teške alergije. Udišemo ih tijekom čišćenja i teško se ispiru, trošimo puno vremena i umorimo se čisteći.

Ručni parni čistač s dodacima 9 u 1 Steany

Da li ste isprobali parni čistač?

Da li ste razmišljali, čuli, isprobali parni čistač, uređaj koji za čišćenje koristi samo snagu vodene pare? Univerzalan je za sve površine i nečistoće. Osim što visokom temperaturom čiste prljavštinu, parni čistači mogu oćistiti masne naslage, dezinficirati površine i osvježiti zavjese. Para se pokazala vrlo učinkovitom u borbi protiv bakterija i virusa, ali i protiv gljivica plijesni. Nakon čišćenja površine možete prebrisati krpom ili jednostavno ostaviti da se osuše.

Parno glačalo za okomito glačanje!

Različiti modeli uređaja

Parni čistači dolaze u svim oblicima i izvedbama, sa raznim nastavcima koji će vam olakšati i ubrzati čišćenje. U ponudi imate ručne, ležeće i samostojeće štapne čistače. Brzo zagrijavaju vodu do čak 180°C i spremni su za korištenje u svega nekoliko sekundi.

Svestrana upotreba

Parni čistači koji imaju više nastavaka možete koristiti kod osvježavanja zavjesa, namještaja i posteljine. Vrućom vodenom parom uništit ćete grinje, stjenice i jajašca u tepisima, madracima i presvlakama na sjedećim garniturama. Masne naslage u pećnici ili kamenac u tuš kabini očistit ćete bez muke. Mnogi parni čistači imaju mogućnost korištenja kao okomito glačalo što će se svidjeti svima koji ne vole glačanje.

Ručni parni čistač i okomito glačalo

Idealno za alergičare

Ukoliko patite od alergija, čišćenje vodenom parom je idealno za vas. Nema neugodnih mirisa, nagrizajucih sredstava, a očisti i do 98% bolje od standardnih sredstava za čišćenje. Grinje, virusi i bakterije nemaju šanse pokraj vruće pare.

Okomito glačalo i ručni parni čistač Smoothforce bijeli

Uštedite na vremenu i novcu

Jednostavno korištenje parnih čistača omogučit će vam da uštedite dragocijeno vrijeme i novac. Za rad uređaja potrebna vam je samo voda, a visoku temperaturu od čak 180°C postiže za nekoliko sekundi.

Nema proizvoda u koašarici!
0