Siguran dom uz najbolji izbor sustava za nadzor i zaštitu

Sadržaj

Bez obzira odlazite li na duže ljetovanje ili zimovanje, ili jednostavno želite bolje zaštiti svoj dom, nikada nije previše zaštite od potencijalnih provala i krađa. Provalnici mogu već i naslutiti gdje bi mogli pronaći novac ili vrijedne predmete, ali zato ćemo Vam predložiti odlične načine kako najbolje osigurati svoj dom!

Vanjske nadzorne kamere

Razvoj tehnoloških inovacija ponudio je veliki broj nadzornih kamera koje bolje nego ikada mogu pružiti sve informacije koje su Vam potrebne. Povezivanje kamere sa mobilnim uređajem omogućiti će Vam kontrolu nad svakom situacijom kao da se i sami nalazite na nadziranom prostoru! Aktivacija kamere prilikom kretanja u blizini poslati će obavijest na mobilnoj aplikaciji, a uz to pratiti situaciju moći će i više osoba koje možete i sami odrediti. Vanjskim sigurnosnim kamerama sa mogućnošću okretanja za 360 stupnjeva ništa neće promaknuti. Moguće je zahvaljujući infracrvenom tehnologijom kvalitetno snimanje i noću- Osim što ćete tako prepoznati bilo koju aktivnost uz ovu kameru, sadrži i dvosmjerni audio glas koji je ugrađen u samom mikrofonu.

Vanjska pametna nadzorna kamera sa punjivom baterijom

Vanjska sigurnosna kamera 360 Cloud

Protuprovalni alarmi

Alarmi koji se postavljaju na staklo ili vrata neprimjetan su alat koji svojim izgledom provalnike ne mogu asocirati na uređaj koji će se oglasiti prilikom same provale. Praktični su za postavljanje, te se aktiviraju senzorom pokreta u slučaju provale nakon čega se aktivira jak zvuk koji obavještava o provalnim aktivnostima.

Alarm za prozore i vrata

Alarm prijenosni za staklo sa senzorom pokreta

Sefovi

Sefovi su odlični proizvodi kojima možete pohraniti sve svoje vrijedne predmete, ušteđevinu, nakit, dokumente,. Klasični sefovi- trezori funkcionalni su i praktični a mogu se montirati na zid ili ormar, gdje god Vam odgovara! Danas na tržištu postoje različiti oblici sefova koji svojim oblikom ne priliče klasičnom sefu, što je odlična inovacija kojom ni jedan provalnik ne može naslutiti da se radi o sefu. Poznata među takvim oblicima sefa je sef u obliku knjige, koji će svojim izgledom predstavljati još samo jednu od ostalih knjiga na Vašoj ladici.

Sef – trezor

Sef u obliku knjige

Nadzor unutar doma

Nadzor unutar doma također je iznimno važan, a još je važnije da svako snimanje bude neprimjetno kako bi obilježili trenutke u kojima nitko ne sumnja na snimanje. Predlažemo Vam u nastavku nekoliko odličnih proizvoda sa spomenutim karakteristikama:

Kamera auto ključ

Izgledom poput ključa za auto, a zapravo se radi o auto ključu koji u sebi ima ugrađenu kameru za snimanje. Diskretno snimite svaki trenutak držanjem ključa u ruci ili ostavljanjem ključa na stolu. Kamera auto ključ

Kamera vješalica

Skrivena kamera u vješalici? Nitko ne bi mogao posumnjati u to! Dati će Vam odgovore na svaku sumnju. Kamera vješalica

Mini bežićna kamera Q7

Malena špijunska kamera, pohraniti će sve što želite (ili ne želite) vidjeti – čak i u mraku zahvaljujući noćnom načinu snimanja. Mini bežična kamera Q7

Panoramska kamera 3D u obliku žarulje

Izgledom se radi o uobičajenoj žarulji, ali će detekcijom pokreta i inteligentnim upozorenjem snimiti situaciju u prostoriji o čemu ćete prvi dobiti obavijest! Panoramska kamera 3D – oblik žarulje

Kemijska olovka s mini kamerom

Crno zlatna elegantna kemijska saznati će sve što Vas zanima! (Može biti i odličan poklon) Kemijska s mini kamerom

Savjeti za dodatnu sigurnost u Vašem domu

  1. Osigurajte svoj dom putem osiguravajuće kuće – uz neznatnu naknadu možete osigurati svoj dom od nastanka šteta poput provalnih aktivnosti od građevinskog djela kao i za stvari u kućanstvu.
  2. Postavite alarme – kao što smo Vam i savjetovali omogućite dodatnu zaštitu uz vanjske i/ili unutarnje nadzorne kamere.
  3. Protuprovalna vrata – pametna investicija u koju vrijedi uložiti novac.
  4. Susjedi – dobrosusjedski odnosi mogu se također smatrati oblikom zaštite! Dok ste na putovanju susjedi će moći primijetiti svako neuobičajeno kretanje i obavijestiti Vas o tome!

Sadržaj

Close ✕

Cijena

Filteri