Top izbornik

Akcija!
masazni-jastuk-infracrveni-za-auto-i-dom
infracrveni-masazni-jastuk-za-auto-i-dominfracrveni-jastuk-za-masazu-za-auto-i-dominfracrveni-masazni-shiatzu-jastuk-za-dom-i-autojastuk-masazni-shiatzu-za-dom-i-auto-s-infracrvenim-svjetlomjastuk-za-masazu-shiatzu-s-infracrvenim-svjetlom-za-auto-i-domjastuk-za-masazu-shiatzu-s-infracrvenim-svjetlom-za-dom-i-automasazni-infracrveni-jastuk-shiatzu-za-auto-i-dommasazni-infracrveni-jastuk-za-auto-i-dommasazni-jastuk-s-infracrvenim-svjetlommasazni-jastuk-za-dom-i-auto-s-infracrvenim-svjetlom

Shiatsu masažni jastuk za auto i dom s infracrvenim svjetlom

599.00 Kn 199.00 Kn

Opis proizvoda

Ovaj shiatsu masažni jastuk se zagrijava, a topli i ugodni kružni pokreti 4 masažne glave pružaju krajnju opuštenost i dobrobit dijelu tijela koji masira. Na stražnjoj strani masžnog jastuka nalazi se elastična traka na čičak za lako postavljanje ovog jastuka za shiatsu masažu na naslon stolca, naslonjača, automobilskog sjedala i sl.

Prilažu se kabel za priključivanje na struju i kabel za priključivanje na upaljač automobila (12 V).

Shiatsu masažni jastuk s infracrvenim svjetlom je vrhunski proizvod za masažu svih područja na tijelu, koji sa 4 masažne glave masira vaše tijelo kružnim gibanjem Shiatsu masaže. Na Vama je da se smjestite u stolicu sa višim naslonom i stavite si masažni jastuk kao jastuk na potiljak.

Kada želite,  lagano se naklonite gornjim dijelom tijela i masažni jastuk će kliziti niže duž kralješnice do dolje, do lumbalnog dijela-“križa”. Odmorite vaše natkoljenice na jastuku i osjetite kako vam se mišići i tetive opuštaju.
Jednako napravite i za vaše potkoljenice i osjetite kako vam se poboljšava krvotok i iznova vam se vraća energija.

Ako želite masažu stopala, jednostavno ih stavite na jastuk za masažu i pustite masažnim kuglicama da razmaze vaša umorna stopala. Osjetite Shiatsu terapiju u vašem domu, na poslu ili u prijevoznom sredstvu (auto, kamion, jahta, kamper).

Ovaj  Shiatsu infracrveni masažni jastuk smanjit će napetost u mišićima, infracrvenom toplinom osjetit ćete opuštanje mišića. 

Uživajte u profesionalnoj masaži u udobnosti vlastitog doma ili u automobilu zahvaljujući ovom uređaju za masažu koji potiče protok krvi i limfe.

• za opuštanje mišića vrata, leđa ili nogu
• 4 rotirajuće masažne glave s lijevim i desnim hodom
• s funkcijom grijanja
• oblik jastuka s trakom za fiksiranje
• automatsko isključivanje nakon 15 minuta