Top izbornik

Akcija!
ekstra-mekani-snug-snug-kangoo-pokrivac-s-rukavima-za-odrasle
ixa3fxsnuggie-fleece-blanket-with-sleeves-[2]-218-pekstra-mekani-snug-snug-kangoo-pokrivac-s-rukavima-za-odrasledeka-s-rukavimadeka-s-rukavima-udobna-topladeka-sa-rukavima-topla-udobnadeka-sa-rukavima-udobna

Deka s rukavima!

199.00 Kn 74.00 Kn

Dekica s rukavima

Poništi odabir

Opis proizvoda

Snug Snug pokrivač s rukavima utoplit će vas bez da cijeli dan grijete dom. Uštedjet ćete i osjećat ćete se udobno s ekstra mekanim Snug Snug pokrivačem s rukavima jer ćete moći bilo što obavljati dok ste i dalje pokriveni. 

Uz ovaj pokrivač s rukavima bit će vam toplo i udobno, pa je savršen za hladne zimske dane. Također vam pruža potpunu slobodu kretanja, uštedu na računu za grijanje i veću udobnost.

Snug Snug blanket pokrivač s rukavima je savršeni poklon za bilo koji prigodu. Nitko ne očekuje toliko nevjerojatan dar! Ovaj pokrivač s rukavima idealan je za one trenutke kada je vani hladno, a vi samo želite ostati doma uz knjigu, računalo ili jednostavno opuštajući se na naslonjaču. Prije vam je bilo neudobno raditi bilo što dok ste bili udobno zavaljeni u naslonjač jer ste morali izvaditi ruke ispod pokrivača. Sada je tome došao kraj zahvaljujući Snug Snug pokrivaču s rukavima!

Karakteristike:

  • Napravljen od ekstra mekanog polarnog flisa
  • Može se prati u stroju za pranje rublja
  • Veličina pokrivača: 170 x 130cm

 

Zagrijte se u hladnim večerima uz pomoć dekice s rukavima. Jednostavno provucite ruke kroz rukave i osjetite toplinu Snug Snug-dekice s rukavima, pritom slobodno možete držati knjigu, daljinski ili kokice u rukama 🙂

Dodatne informacije

Izaberite boju

Crvena, Plava, Crna, Roza